Μιας και τελείωσε ο server θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Cont-End που δούλεψαν για την νίκη και να ευχαριστήσω όσους ήταν κοντά μου σε αυτήν την πορεία . Ξεκινώντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κατερίνα (never enough) που αν δεν ήταν εκείνη δεν θα ξεκινούσα τον server (ίσως και να σωζόμουνα δλδ) και δεν θα έβρισκα και στο πρόσωπό της τον τέλειο sitter, ίσως και να το παρακάναμε λίγο κατερινιό.
Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την συμμαχία μου που με τίμησε με την εμπιστοσύνη της καθώς και όλα τα μέλη της που ποτέ δεν μου έδειξαν ότι αμφέβαλλαν για αυτή ούτε μια στιγμή. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά των Τ.Ε, ΕΕΧ1, ΕΕΧ-NBD για τις μάχες καθ’όλη την διάρκεια του server που ως επί τον πλείστον ήταν πετυχημένες.
Τελείωσε ένας πολύ κουραστικός server, για εμάς τουλάχιστον, ο οποίος θα ήταν ακόμα δυσκολότερος χωρίς τον Νίκο (Alain giresse) που βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις στα όρια της εξάντλησης, την Φιλίτσα (fili), Πάνος (Radious), τον Mits13 (I like), τον Μάριο (600rr). Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά στα WW που ξόδεψαν άπειρες ώρες στέλνοντας εμπόρους (δεν θα σε πάρω τηλέφωνο να σε ξυπνήσω για βάρδια Μαρία(Ιο Μαρια), το υπόσχομαι ).
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ανθή (broken) που ήταν το άτομο που στις δύσκολες στιγμές με την τρέλα που κουβαλάει μας έκανε να ξεφεύγουμε.
Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά της Cont-end για την σχεδόν άψογη συνεργασία σε επίθεση και άμυνα και κυρίως στην Ιωάννα (Clara bell), Φώτη(Corsikios), pit (MadamFoster), Δημήρη(dkanari),Σωκράτη(Soch) και Νάσια (Azazel).
Να μην ξεχάσω και τον ακατανόμαστο (devilsnake) που τόσες φορές με ξύπνησε με τα τηλεφωνήματά του.
Τελευταίος αλλά ίσως σημαντικότερος άνθρωπος στην travianική μου ζωή, αν και σε αυτό τον server την σκαπούλαρε, ο δάσκαλός μου και ένα από τα πιο αξιόλογα άτομα που γνώρισα στο travian, ο Δημήτρης(Vascontselos).
Δυστυχώς δεν νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω κανέναν από τους «εχθρούς» μου μιας και με την στάση τους στο forum αλλά και μέσα στο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό μου και αυτό το γεγονός με λυπεί ιδιαιτέρως. Ίσως και οι εκείνοι με την σειρά τους να έχουν την ίδια άποψη για μένα.
Αυτά τα λίγα, ελπίζω να μην κούρασα και καλή συνέχεια σε όλους.