Άλλος ένας βαρετός σχολιασμός του σέρβερ. Ίσως. Θα προσπαθήσω όμως να είμαι αντικειμενικός και να πω ότι πιστεύω χωρίς να με νοιάζει αν θα χαϊδέψω αυτιά.
Ξεκίνησα και τελείωσα παρέα με το Μιχάλη (zorro στους grx). Σκοπός μας αρχικά ήταν να βγούμε πρώτοι επιθετικοί, γιατί δεν πιστεύαμε ότι με τη cb είχαμε ελπίδες για νίκη. Στη συμμαχία αυτή μπήκαμε γιατί εκεί ήταν κάποιοι φίλοι από τον σ2 και φυσικά ο εκτός τράβιαν φίλος και υπεύθυνος για 2 χρόνια χαμένου ελεύθερου χρόνου Αντώνης Φαρδίτσης. Με τα κοινά δεν ήθελα ποτέ να ανακατευτώ , αλλά με έσυραν για ένα διάστημα κατά το οποίο είδα κι έμαθα πολλά που τα παραθέτω στη συνέχεια.
Σε αυτό το διάστημα μεγάλωσε η αντιπάθειά μου για τον ντιμαθ όταν είδα τα αλαζονικά μηνύματα στον τότε αρχηγό μας κακαβουλίξ. Η πρακτική του ήταν απλή. Κάνουμε πολλές συμμαχίες και σιγά σιγά τις σπάμε με μία γελοία αφορμή ώστε στο τέλος να κερδίσουμε μόνοι μας. Το έκανε και στον σ2 αλλά το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Κρίμα γιατί ακούω από παιδιά που εκτιμώ, ότι στη ζωή του είναι τελείως διαφορετικός άνθρωπος (γεγονός που μάλλον ισχύει και εξηγεί και την αγάπη που του έχουν οι κοντινοί του σύμμαχοι).
Η συμμαχία ΕΕΧ ήταν η χαρά μου. Σιχαίνομαι αυτό που εκπροσωπεί το όνομά της και ως εκ τούτου διασκέδασα όσο τίποτα τις μεταξύ μας αναμετρήσεις. Δυστυχώς, αυτό διακόπηκε από όταν αποφασίστηκε η δημιουργία της contend. Πράγματι, οι Ι και οι Μ-ΕΕΧ ήθελαν να φτιάξουν υπερσυμμαχίες διασπώντας την Ανταντ. Δέχομαι αυτά που λέει ο φόστερ περί αποκλεισμού της cb, για τον απλούστατο λόγο ότι και η cb είχε παρόμοιες προτάσεις. Τότε επέμεινα όσο κανείς στην προσπάθεια για 3ο πόλο, επειδή έβλεπα την ανουσιότητα του σέρβερ των 1600 ενάντια στους 600. Η απαντήσεις όμως του φόστερ ‘δεν υπάρχει Αντάντ και 3ος πόλος’ και ‘εγώ παίζω μόνο για να πάρω το σέρβερ’ μου κατέστησαν σαφές ότι η υπόθεση τελείωσε. Τα μέλη της Ανταντ προτίμησαν το κοκοκο και τη σιγουριά της νίκης από την προσπάθεια για πραγματική μάχη και πιθανώς ήττα. Το συμβούλιο λοιπόν της cb αποφάσισε να συνεχίσει σαν μέλος της υπερσυμμαχίας αντί να τραβήξει το δρόμο της μοναξιάς που διάλεξαν τα τρελοστρουμφάκια.
Ήθελα να ξερα πόσο πολύ αισθάνονται νικητές τα απλά μέλη των συμμαχιών. Γιατί πράγματι η κοντεντ έμεινε ενωμένη, αλλά σε επίπεδο ηγεσίας. Και αυτό είναι το πρόβλημα όλων των ηγεσιών. Δεν ακούνε τις από κάτω φωνές. Μόνο δίπλα τους. Πιθανώς να αδικώ κάποια κομμάτια της contend που συνεργάστηκαν. Αλλά να σας δείξω τι εννοώ
Ουδέποτε υπήρξε κεντρική διαχείριση των στρατών και πολύ περισσότερο των θαυμάτων. Οι επιχειρήσεις γίνονταν και η κάθε συμμαχία έπαιρνε μέρος των στόχων και κανόνιζε μόνη της. Άμυνες σπανίως μεταφέρονταν. Στα ww κάθε μέλος της υπερσυμμαχίας κανόνιζε μόνος του το θαύμα του. Ο καθένας έχτιζε με μία λογική που δεν κοινοποιούσε στους άλλους και φυσικά είχε σκοπό να κερδίσει το δικό του έναντι των συμμάχων του. Φυσικά προς τα έξω έβγαινε η άποψη ότι ‘όλα δικά μας είναι’. Αλλά η ουσία ήταν μία. Είμαστε τόσοι πολλοί που θα κερδίσουμε ότι π…ριά και να κάνουμε. Με λίγα λόγια η contend ήταν ένα ναπ και τίποτα παραπάνω. Επειδή έπιναν και έτρωγαν 5 ηγέτες μαζί, τη λέγαμε και συμμαχία. Όταν τους προσκάλεσα να στηρίξουν 1 θαύμα (όχι της cb) και να μην αφήσουν τους Ι να λένε ότι αυτοί καθόρισαν το νικητή, με έβρισαν ανεξήγητα.
Οι Μ και οι ΕΕΧ είχαν το δυσκολότερο έργο και για αυτό εξαιρούνται της ανάλυσης . Ήξεραν ότι θα δεχθούν τα περισσότερα hammers όπως και έγινε. Οι υπόλοιποι θα τρέχαμε για την πρωτιά. Απλά respect στον devilsnake που δεν ζήτησε να στηριχθεί το δικό του, ενώ ήταν το 50% της συμμαχίας και θα μπορούσε να είχε πάει μόνος. Μπράβο του και γιατί δεν διέσπασε τη συμμαχία ούτε στο τέλος, όταν παραλίγο να γίνει ντιμάθ με τις άδικες κατηγορίες εναντίων των rs. Χρεώνεται όμως κι αυτός το κοκοκο γιατί φοβήθηκε μην ξαναχάσει έχοντας τη μεγαλύτερη πολεμική δύναμη και τους ικανότερους παίχτες.
Οι csu-rip έκαναν ακριβώς το ίδιο με μας, είχαν την καλύτερη άμυνα, αλλά είχαν την ατυχία να ξεκινήσει ο thor ένα thread στο οποίο σύσσωμη η εεχ έπεισε τους w4w ότι ριπ = εεχ. Έτσι εισέπραξαν τα αναμενόμενα. Μήπως γι’ αυτό έφυγε το εεχ από το ριπ? Δεν το ξέρω . Εικάζω.
Η NMS δεν είχε ελπίδα γιατί έχει την τάση να προκαλεί στο φορουμ όσο κι ο εχθρός της. Έχει παιχταράδες αλλά και ποιος δεν έχει τελικά? Λίγοι λογαριασμοί όμως.
Οι chain δεν κατάλαβα ποτέ τι έκαναν. Δεδομένου ότι δεν έχω καμία εκτίμηση προς τον άνθρωπο και παίχτη φόστερ, πιθανολογώ ότι έμεινε πίσω φτιάχνοντας σιταποθήκες για να μην του ψοφάνε. Φυσικά και δέχθηκε περισσότερα hammers αφού ήταν 3ος στην κλίμακα μίσους των αντιπάλων. Μπράβο όμως για την άμυνά σας. Γενικά η chain ήταν μια ομάδα που και προσωπικά με βοήθησαν με άμυνες και δε θέλω να παρεξηγηθώ συνολικά.
Η RS ήταν η πιο συμπαθής στους αντιπάλους, αλλά το θαύμα τους χτιζόταν από άσχετους. Σόρρυ κώστα, αλλά 20 αγορά σε θαύμα δεν είναι προϊόν σαμποτάζ. Είναι πολλές οι αναβαθμίσεις και πολύωρες. Οποιοσδήποτε λογικός θα το έβλεπε και θα ακύρωνε.
Σαν ένας από τους 2 που συναποφάσιζαν για το πώς θα χτιστεί το θαύμα μας, σας λέω ευθαρσώς ότι αυτό θέλαμε. Να εκμεταλλευτούμε το ναπ και το μίσος των αντιπάλων προς τους άλλους προκειμένου να βγάλουμε πρώτο το δικό μας. ¨Ότι και να πουν, όλοι αυτό ήθελαν. Οι κακίες περί τηλεφωνημάτων σε αντιπάλους για να μην φάμε ξύλο είναι αστείες. Άντε κι έγινε και άντε και είχε αποτέλεσμα. Λοιπόν? Αναιρούμε τα περί ‘όλα ίδια είναι’ ? Εγώ θα στήριζα και το εεχ αν το αποφασίζατε. Αλλά δεν τολμήσατε κύριοι. Τόσο πια σας φόβιζε η ήττα από τον ακατανόμαστο?
Θα συμφωνήσω με το δράκο ότι βρίσκεις εντάξει άτομα παντού και να χαιρετήσω για αυτό τους ever dream, radious.
Bears, και μόνο η χολή του φόστερ με κάνει να σας γουστάρω . Είσασταν βέβαια φιλοεεχ, αλλά δεν πειράζει. Έφυγε κι ο μπισμαρκ μόλις μας είδε στο ίδιο θαύμα (τελικά προκαλούμε όση αηδία μας προκαλούν) και συνεργαστήκαμε όμορφα.
Hashashins, αν ξανάπαιζα (που δεν πρόκειται) μαζί σας θα ήμουν. Γιατί είχατε τον καλύτερο τύπο στην ηγετική ομάδα. Τον Damien. Χάρηκα που σε γνώρισα και πιστεύω να σε βλέπω καμιά φορά.
Παιδιά της cb, ήταν τιμή μου να παίζω μαζί σας παλιονοομπάδεςΤελικά χωρίς τους υπερπαίχτες μάκη, τζιμ κλπ τα καταφέραμε καλύτερα. Έκανα το λάθος να πιστεύω ότι κάποιοι τύποι αξίζουν περισσότερο από τη διάθεση του πλήθους. Αυτοί αποδείχθηκαν λίγοι και εμείς παιχταράδες τελικά. Και πονάει πολύς κόσμος για αυτό
. ακόμα άμπαλους μας λένε. Περαστικά τους…
Ps. Το χαμεράκι μας το φτιάξαμε χωρίς pushing και μπορεί να το βεβαιώσει όλη η συμμαχία. Δεν πήραμε ύλες από κανένα. Είχε λίγα κατας γιατί πηγαίναμε για ραμερ των 25κ, αλλά τελευταία στιγμή αποφασίστηκε ότι δεν χρειαζόμασταν άλλο ραμερ και το γυρίσαμε. Δεν πειράζει. Ούτως ή άλλως στην καινούργια έκδοση θα καταριφθεί μάλλον εύκολα το ρεκορ. Για τους πικρόχολους που λένε ότι το φτιάχναμε για να το πετάξουμε, όπως και τα άλλα που πήγαν άδικα, έχω να πω ότι δεν έχετε ιδέα από τραβιαν. Το παιχνίδι είναι χαμερς εναντίων αμυνών. Τα άλλα είναι να περνανε τον καιρό τους όσοι δεν μπορούν να κάνουν ένα από τα 2.
Ps2, Το χαμερ του 600rr που είναι? Χεχεχε. Σε οάσεις πήγαινε πολύς κόσμος άλλά δεν είχε την τύχη να ξέρει ποιος είναι κίτρινος και κόκκινος. μπράβο μάριε που μας πέρασες στην λίστα για 60κ, αλλά όσο ψεύτικο είναι το δικό μας άλλο τόσο και το δικό σου. Εμείς σφάξαμε μαϊμού θαύμα κι εσύ έπαιξες με πολλά pass. Ούτε στον κρίτα δε στούκαρες :P
Μην το παίζουμε και θεοί. Μπορεί και να υπάρχει και να μας βλέπει…
Ps3. Το παιχνίδι έγινε πανάκριβο. Όσοι συνεχίσετε παίξτε χωρίς Gold. Κι ας μην είστε πρωταγωνιστές. Μόνο έτσι αλλάζουν οι κανόνες.
Οι υπερσυμμαχίες σκοτώνουν το ενδιαφέρον. χωρίς αυτή βέβαια δε θα κερδίζαμε ποτέ ούτε 200κ πεζικό θα χτίζαμε.
Ο Μιχάλης ήταν ο καλύτερος συμπαίχτης που θα μπορούσα να έχω. Έμαθα πολλά και τον έμαθα κάτι λίγα. Και παρέα ανακαλύψαμε περισσότερα!!! Ευχαριστώ.
Είπαμε δεν ξαναπαίζω οριστικά. Βρίστε και λασπολογήστε ελεύθερα. Μάλλον δε θα ξαναγράψω. Καλή συνέχεια σε όλους.
Πάνος – ο ένας εκ των 2 που έπαιξαν το λογαριασμό diakoreftis.