Αρχικό μήνυμα απο
A.C.
Για κακή,ψυχρή κι ανάποδη σου τύχη νομίζεις ότι δεν διαβάζω το forum.
Ποιός σου `δωσε το δικαίωμα ν`αναφερθείς στ` άτομο μου και να νομίζεις ότι είσαι σε θέση ΕΣΥ βασιζόμενος σε γεγονότα εκτός τόπου και χρόνου να παίζεις στρατηγική,τρομάρα σου, με τ`όνομα μου;
Αυτή την στιγμή τα`χω πάρει στην κράνα κι έχω δει κόκκινο.
Πρόσεξε σε αντίθεση με τους άλλους εγώ ξέρω ποιός είσαι,2 φορές έχεις μιλήσει μαζί μου στο skype κι επειδή έφαγες πόρτα έβαλες μπροστά τον μικρό.
Ποιά βδομάδα βρε μυαλοφυγόδικε έκατσα και του έφτιαξα τα χωριά; Ένα Σάββατο πρωί μπήκα και του άφησα μετά ένα pm που του `λεγα κάποια πράγματα που `πρεπε να κάνει και στο τέλος του μηνύματος που του `χα αφήσει τον παρότρυνα αντί για Travian να παίξει Pro και να βγεί να παίξει κανά μπασκετάκι ή ποδόσφαιρο με τους φίλους του.
Τολμάς ΕΣΥ να πιάνεις στο στόμα σου τον Πάνο και τον Χρήστο;
Η σχέση μου μαζί τους όπως το μόνο σωστό που είπες είναι κάτι που δεν γνωρίζεις,δεν έχει να κάνει ανόητε μόνο με το αν μου έμαθαν να παίζω σωστά ένα παιχνίδι αλλά 2 ανθρώπους που με βοήθησαν να ξεπεράσω την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου.
Απ`αυτό να καταλάβεις αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να βγώ εγώ σε forum να πω κάτι εναντίον τους,ή να χτυπήσω account που έχουν πάνω τα ονόματα του DPS και του PONOY. ΕΛΕΟΣ!!!
Να το παίζεις μάγκας γνώστης στρατηγικής να μιλάς για σεβασμό και πισώπλατες μαχαιριές όταν ΕΣΥ είσαι ρουφιάνος μέσα σε Υατα;
Ειλικρινά πες μου τα ληγμένα χάπια απο που τα προμηθεύεσαι; Που έχεις δει ΕΣΥ συγκεκριμένα ιστορικά skype,pm κι αναφορές; Στα `δωσα εγώ ποτέ και δεν το ξέρω;
Όχι για να μην τρελαθώ δηλαδή.
Αυτά που ξέρεις είναι από φήμες που έχουν κυκλοφορήσει κι απ`αυτά που έγραφα στο προφίλ μου πριν κάνω delete, προσωπικά εμένα όλες οι φήμες πάντα μ`άφηναν και μ`αφήνουν παγερά αδιάφορη.
Το τι έγινε το γνωρίζω εγώ κι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι,δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν άλλο.
Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους χρήστες του forum για το ξέσπασμα μου και για το θέμα που είναι εκτός τόπου,χρόνου κι ουσίας,συνήθως έχω φοβερή υπομονή αλλά κι υπομονή έχει τα όρια της,έπρεπε ν`απαντήσω.
Καλή συνέχεια στα WW σε όλους.
ΑlfaCentaurus