ετοιμολογία και ετυμολογία
Η λέξη ετοιμολογία σημαίνει την ετοιμότητα κάποιου να πει κάτι, την ικανότητά του να δώσει γρήγορη και σωστή απάντηση σε ερώτηση που του έχει τεθεί. Παραδείγματα: Τον θαυμάζω για την ευφράδεια και την ετοιμολογία του. Η ετοιμολογία γράφεται με -οι- γιατί περιέχει το επίθετο έτοιμος, με βάση το οποίο σχηματίζονται και τα ετοιμοπαράδοτος, ετοιμοπόλεμος, ετοιμόρροπος κ.ά. Το πρόσωπο που διακρίνεται για ετοιμολογία ονομάζεται ετοιμόλογος.
Η λέξη ετυμολογία δηλώνει την αναγωγή στην αρχική μορφή ή και σημασία μιας λέξης, φράσης κτλ., π.χ. ετυμολογία κυρίων ονομάτων. Γράφεται με -υ- γιατί προέρχεται ετυμολογικά από το έτυμον, ουδέτερο του αρχαίου επιθέτου έτυμος, που σήμαινε τον αληθινό. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η αρχαιοπρεπής λέξη έτυμον. Λέξεις της ίδιας οικογένειας: ετυμολογικός, ετυμολογώ. Ο ασχολούμενος με την ετυμολογία ονομάζεται ετυμολόγος. (από την Άσπρη Λέξη)
Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Για να καταλάβω ως ετυμολόγος ή ως ετοιμόλογος την κάνατε την επισήμανση.

Στο θέμα τώρα: Όντας λίγο καιρό στο παιχνίδι πολλά μου είναι ακατανόητα. Από τα λίγα που μπορώ να αποκρυπτογραφήσω από όσα γράφονται εδώ και την λίγη εμπειρία μου πραγματικά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με τις επιλογές όσον αφορά τις συμμαχίες της όποιας πλευράς. Ξαφνικά ανακαλύπτονται κανόνες και μάλιστα με όρους ηθικής στο παρά πέντε του παιχνιδιού. Έχω διαβάσει εκατοντάδες φορές απαντήσεις στο φόρουμ και σε προφίλ στο παιχνίδι του τύπου¨"σε πολεμικό παιχνίδι είμαστε τι περιμένεις;", "τώρα θα μιλήσουν τα στρατά", "στο 7Χ7 μου, στο 13Χ13 μου etc μη διανοηθείτε να πλησιάσετε" και άλλα πολεμοχαρή και αιμοβόρα. Δεν ξέρω τι παίζεται κάτω από το τραπέζι γιατί θεωρώ ότι το παιχνίδι από την αρχή παίζεται κάτω από ένα τραπέζι. Π.χ υποκλίνομαι στα νούμερα του στρατού της ομάδας Britney, το ερώτημά μου είναι υπήρχε περίπτωση να φτιαχτεί αυτός ο στρατός εάν δεν είχε καλλιεργηθεί από πριν ο μύθος του; Θα τον θεωρήσουμε αποτέλεσμα μιας ευφυούς ομάδας παικτών που ξέρουν όσα εμείς δεν ξέρουμε ή το συνδυασμό ευφυών παικτών και συγκυριών που οδηγούσαν εκεί; Θα έλεγα το δεύτερο χωρίς αυτό να αναιρεί το σημαντικό της προσπάθειας.
Κακά τα ψέμματα σε εμένα το παιχνίδι δείχνει να κινείται γύρω από αυτούς που χρονικά προηγήθηκαν και διαμόρφωσαν το χώρο τους και τον αναπαραγάγουν από σέρβερ σε σέρβερ σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Δεν είναι κακό εάν έτσι σας αρέσει, αλλά το να ξεκινάμε π.χ. 3000 άτομα και να παίζουν τα 300 (με τους διπλούς, τριπλούς λογαριασμούς μέσα) θα έπρεπε να μας προβληματίσει.