να μην ειναι σαν την συμμαχια του Kibo στον 4 που κατερευσε
να μην ειναι σαν την συμμαχια του Kibo στον 4 που κατερευσε
Ελπιζω κυριε Κιμπο να μην ειναι σαν αυτη την συμμαχια του 4 που διαλύθηκε επειδη λεγατε ψεματα.
Καλησπέρα σας,
Είμαι ένα από τα παλιότερα μελή του φόρουμ του τραβιαν, απλά διέγραψα τον προηγούμενο λογαριασμό στο φόρουμ για διαφόρους λογούς προσωπικούς…
Μάλιστα,
Πολύ καλή η ιδέα σας να ιδρύσετε μια συμμαχία, καινούργια και με πολύ όρεξη για να αποκαταστήσει τις παλιές. Σου έχω στείλει και pm Faeroe και περιμένω κάποιες διευκρινήσεις. Και επίσης θα ήθελα μια διευκρίνηση, για το ποτέ θα είμαστε σε θέση να μιλήσουμε στο Skype όλα τα μέλη.
Άντε να δούμε αν θα έχει ενδιαφέρον η καλοκαιρινή σεζόν s1!!
ΥΓ: Που κολάει ο Κώστας βρε παιδιά… σας παρακαλώ μην τα κάνετε σαλάτα όλα… και αν έχετε προβλήματα με κάποιον, τουλάχιστον ας μιλήσετε με προσωπικά μηνύματα, γιατί βαριόμαστε να τα βλέπουμε εδώ… και ο Ruler βαριέται να σβήνει επίσης τα εκτός θέματος μηνύματα.
Nαι για προσωπικους λογους.....στον διαγραψανε δλδ.....μα με τοσους λογαριασμους ρε kibo(faeros)η οπως αλλιως σε λενε λογικο ειναι....λοιπον σου ειχα γραψει κατι πριν μερικες μερες.....
http://forum.travian.gr/showthread.p...8089#post98089
Καλησπερα,
Το ονομα μου ειναι HELPA!!!
Η συμμαχια που θα ιδρυσει ο Faeros (σε συνεργασια με εμενα) θα ειναι μια συμμαχια η οποια θα εχει σκοπο την ομαλη αναπτυξη καθε μελους της μεσα απο ομαδικη συνεργασια,καταννοηση κ καλη παρεα,αφου σαν πρωταρχικο σκοπο μας θα εχουμε την ευχαριστηση του παιχνιδιου με καθε τροπο κ την καλη παρεα μεταξυ μας!
Εννοειται πως σημαντικο ειναι να παμε μπροστα κ ως συμμαχια κ θα το επιδιωξουμε κ αυτο αλλα οταν υπαρχει καλη παρεα,διαθεση,ειλικρινεια,σεβασμος,πειθαρχημενοι κ ΕΝΕΡΓΟΙ παιχτες,τοτε η επιτυχια ειναι θεμα χρονου!!!
Επειδη βλεπω πως καποια ατομα εχουν καποια προβληματα κ διαφωνειες...θα παρακαλουσα πολυ να αναφερεστε προσωπικα στο ατομο που θελετε!Εδω μας γραφουν οσοι θελουνε να μπουνε στη παρεα μας κ να μας ακολουθησουν στη νεα συμμαχια μας κ οσοι εχουν αποριες σχετικα με το θεμα...!!!
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας...περιμενουμε μηνυματα!!!
HELPA (συνεργατης του Faeros)
ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΙΣΟΥΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ Faeros/KIVO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ-ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ REBELS ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΤΟΝ Σ4
~Αλληλεγύη στον Παλαιστινιακό λαό~
http://www.travian-reports.net/gr/report/44638f6b90f