[B][COLOR="Cyan"]Red Fighter G.E.T.O
to tr@in@ki toy G.E.T.O
http://travian-reports.net/gr/report/
437734fe2a5,43775684ba8,4377714b55b,43778ff0057
alfa_boul2g(speed)
OΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ , ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
http://bea-travian.blogspot.com/2010...from-yata.html
Καλό καλοκαίρι να έχεις Στέλιο
Συγχαρητήρια στους Hunters όπου για ακόμη μια φορά απόδειξαν την άξια τους.
Καλή συνάντηση στον μεθεπόμενο πλέον σερβερ παρέα
Fovos&Tromos
οταν τελειωνει ενα παιχνιδι δινουν τα χερια οι αντιπαλοι.μαθε και να κερδιζεις και να χανεις.
sorry για τους αλλους που το διαβαζουν(δεν ειναι του στιλ μου) αλλα πρεπει μερικους να τους μαθουμε πως να φερονται και πως να γραφουν[/QUOTE]
Και τα δικα μου συγχαρητηρια στον Immortale που για δευτερο σερβερ σερι που τον διαβαζω εδω στο φορουμ εδειξε μια σοβαροτητα και με ποιοτητα που δεν μπορω παρα να του την αναγνωριζω.Οπως και στο καλοκαιρινο αν και ειχα ριξει το χαμερ μου στο WW σας, εκτιμησα πως σας αξιζει η νικη και δεν λυπηθηκα καθολου που την κατακτησατε,θα μπορουσα και εδω να πω το ιδιο αν δεν ειχατε την στενη σχεση που ειχατε με τους υπερφιαλους(αν και αναμφισβητητα καλους παιχτες) της ΥΑΤΑ.Καλο καλοκαιρι σε ολη τα παιδια και ειδικα αυτους που απεφυγαν της ακροτητες και τους χουλιγκανισμους.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ HUNTERAKIA ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Καλο Καλοκαιρι Στελιο και καλη ξεκουρασηΟσον αφορα το υπογραμισμενο κομματι απο το κειμενο σου ενα εχω να πω ...... Σκοπιμοτητες .... Σκοπιμοτητων και ο νοων νοειτω .......Και αυτο θα ισχυει δυστυχως για να υπερισχυσουν καποια ΕΓΩ η ΕΜΕΙΣ στον κοσμο του τραβιαν
Daltons / Βασιλης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη کωعdعи : 29-05-10 στις 18:44
ελα ρε γιαννη.ποσο ποιο λιανα;
εισαι και παλιος και εμπειρος παικτης.
εκτος αν το κανεις για να το διαβασουν και οι αλλοι που δεν τα πιανουν με την πρωτη.
λοιπον η λογικη λεει:
Kερδιζει καποιος τον server οταν στο τελος του μεινει εστω και ενα hummer στην τσεπη.
και οι αντιπαλες συμμαχιες ξεμεινουν.
Αυτος θα ειναι και ο νικητης.
σε αυτο τον server οπως λενε ολοι απο ολες τις συμμαχιες ειχαν hummer για μεχρι το mundial.
για λογους στρατηγκης φανταζομαι.
και οχι γιατι τα θελανε να τα κρατησουν για τον επομενο server.
ελα μου ντε που η στρατηγικη δεν βγηκε σε κανενα.
οταν χανεις το βαρος πεφτει στην διοικηση.κακα τα ψεμματα.ο καθενας να αναλαβει τις ευθυνες του.
και μιλαω για ολες τις συμμαχιες.ακομη και για τους Hunters.
μεγα λαθος της διοικησης μου στην οποια ανηκα και εγω που δεν ειχαμε κρατησει hummer για το τελος οταν θα το χρειαζομασταν.θα μου πεις θα κερδιζαμε αν ειχαμε και αν το ριχναμε;;;;;;;;;;
δεν ξερω.αρκει η προσπαθεια.θα εξαντλουσα καθε πιθανοτητα για να κερδισουμε.
οπως και την εξαντλησαμε και με τα σχεδια του saico.προσπαθησαμε.κλεψαμε μονο το ενα.μακαρι να κλεβαμε και τα δυο.
δεν τα αφηνουμε μονο στο ρισκο(που και αυτο καλο ειναι αλλα μεχρι ενα σημειο),στο"αν" και στο "μπορει".
και το ξαναλεω.βρες τροπο (γενικα μιλαω) να ικανοποιησεις ολους τους συμμαχους σου που τοσο καιρο χασανε και χρονο και χρημα και να λεει στο τελος απο μεσα τουγιατι χασαμε αφου ειχα hummer και μαλιστα πολυ δυνατο;;
μηπως αν το ριχνα να αλλαζε η ροη του παιχνιδιου;,μηπως κανει λαθος η διοικηση μου;,
εκανα σωστα που την ακουσα η οχι; και πολλα αλλα "αν" που μπαινουν στο μυαλο του στα οποια τις απαντησεις δεν τις γνωριζει.
Για να μην παρεξηγηθω.το παραπανω μνμ αναφερετε σε ολες τις συμμαχιες που τους "περισσεψαν" hummer.
αυτο εννουσα εν ολιγις γιαννη.τα υπολοιπα το καλοκαιρι.ξερεις που.![]()
Δωσαμε συγχαρητηρια στους νικητες AGF
δωσαμε τις ευχαριστιες μας στην YATA για την πολυτιμη βοηθεια τους προς εμας οταν την χρειαστηκαμε,
στην VIP για την συνεργασια που ειχαμε μεχρι τελους και την εμπιστοσυνη τους προς εμας,
τα χωσαμε σε εισαγωγικα σε αυτους που κρατησαν τα hummer τους για να μην κερδισουν οι αντιπαλοι
και πιο πολυ στους hellmac kai cn που η διψα τους για νικη ακομη παρεμεινε και δεν ξερω για ποσο ακομη θα μεινουν διψασμενοι μιας και ηταν ευκαιρια να κερδισουν αυτον τον server με βαση τα στοιχεια που μας εδωσαν στο τελος με ποσα hummer αχρησιμοποιητα
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
1.Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ WW ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΤΗΣ.
ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ HUNTERS
Τελικα αυτο στεφθηκε με απολυτη επιτυχια.δεν ειχαμε καμια διαρροη.
ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ.
Αρκει να κανετε σωστη επιλογη στην αρχη του game.
2.ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ.
Καταφεραμε και κλεψαμε κατα την διαρκεια του server
2 σχεδια κατασκευης.(ενα απο τον badboy και ενα την τελευταια μερα απο τον saico)
1 μεγαλο πολυτιμο αντικειμενο συγχησης του αντιπαλου απο acc tomca..(davelis)
και 1 μικρο ταλεντο του εκπαιδευτη απο τον asalioto της HELLMAC
Kλεψαμε μονο αυτα που μας ηταν αναγκαια με το συμπαθειο.
μονο του saico η επιχειρηση (με βοηθεια της VIP) ηταν για να εμποδισουμε τον αντιπαλο.
3.Η Μεγαλυτερη ηττα και η μοναδικη.
η αρπαγη του σχεδιου μας απο τους αετους.
οργανωμενο σχεδιο και bravo τους.
αλλα με λαθος τροπο.χρησιμοποιησανε spy acc που ανηκε επι 3 μηνες στην hunters4 για να το κλεψουν.
αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση.
για μενα ηταν χτυπημα κατω απο την μεση μιας και δεν τα παω καλα με spy.
δεν χρησιμοποιουμε spy σαν συμμαχια και αυτο ειναι γνωστο μιας και εχουμε καει απο spy στο παρελθον και απεχθανομαι καθε ειδος σπιουνου,προδοτη,εφιαλτη οπως θελετε πειτε τον.
4.τα Hummer kai Rammer μας.
να ευχαριστησω για την υπομονη τους το χρονο και χρημα που διεθεσαν για να συνεισφερουν τα μεγιστα απο μερια τους στην συμμαχια με τους μεγαλους σε επιθετικη δυναμη στρατους.
ονοματα οπως:
grennblooded
nirmanakaya
petsaki
darkflower
stevevoyage
schwarzkopf
maria7
elcapitan
jk1971
γιουνγκινγκεν
billoni
shisha baby(2)
Immortal
kiwi
matrox
emmanuelle
brazilero
cobra
theodos3
reset127
captain dick
zvniana
maik the great
traleon
spartans
odin911
saturn
28 σε συνολο εκτος αν εχω ξεχασει καποιον.(sorry κιολας)
5.τα acc με τις μεγαλυτερες αμυνες οπως:
manoulos(αν υπηρχε παρασημο αμυνας αυτος επρεπε να εχει σιγουρα ενα)
vrennoς
princesita
byronaraa
ales
easycolour
skywalker
bill5
andrew
de pu ta mandre
και αλλα πολλα παιδια(sorry αν ξεχασα καποιον) που βοηθησαν στο μεγιστο στην τεραστια αμυνα προασπισης του ww μας.
ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Χ3 Η Χ5 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ WW
ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ LVL (ΑΝΩ ΤΟΥ 75) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
Εξαιρεση αποτελει, στην μεση της κουρσας των ww, το 2ο Hummer του saki007 το οποιο ηταν το δευτερο σε επιθετικη δυναμη μετα απο αυτο του britney spears,και συνοδευοταν απο ενα ισχυρο ραμμερ
και μας εριξε στο lvl43 ενω περιμενε μηδενισμο.!!!!!!!!!!!!!!!
http://travian-reports.net/gr/report/4131858cdf4
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ
GETO,HUNTERS2,HUNTERS4,HUNTERSW για την πολυτιμη βοηθεια τους στον αμυντικο τομεα και στην αψογη συνεργασια που ειχαμε.
και να ευχηθω σε ολους καλο καλοκαιρι.
εις το επανειδιν._
Immortal
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Immortalle : 31-05-10 στις 17:54