O ghostrider γιατί έγινε ghost σκέτο;
Το ότι συνεχίσατε κανονικά είναι αστείο έτσι;
Μια χαρά τα ξέρω τα γεγονότα ενώ εσύ απαντάς αόριστα.
Εσύ τελικά όποτε σε συμφέρει παίζεις και όποτε δεν σε συμφέρει δεν παίζεις (Όπως και όποτε θες γνωρίζεις και όποτε θες δεν γνωρίζεις) Αποφάσισε τελικά.![]()
Το ύφος των χιλίων καρδιναλίων των έκπτωτων της ~Ι~ είναι γνωστό και το έχει όποιος στέλνει στα γενέθλια του συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην μάνα του. Και αυτό το thread είναι σε αυτό το πνεύμα.
Μάλλον είναι κολλητικό.
Και συστάσεις από σένα για πρόοδο και τέτοια δεν δέχομαι - κοίτα την κλασική συμπεριφορά "Ελληνάρα" που δείξατε όταν κοιτάξατε τον εαυτούλη σας και τα παρατήσατε και μετά κάνε παρατηρήσεις.
Ναι δικά μου είναι και όσων καταλαβαίνουν 2-3 πράγματα, εσύ τελικά τι απαντάς;![]()
Αν η απάντηση σου είναι γεια σου ρε Αλέφαντε σου απαντώ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κ. MITS13!
ΟΚ είστε δημοκρατική συμμαχία..... Και DimAth και ο Asoee δεν άντεξαν την πολλή δημοκρατία και έκαναν delete.
Τέλος πάντων εγώ επιμένω στις απόψεις μου και στα γεγονότα που επικαλούμαι και δεν θεωρώ την S1 πιο αξιόλογη συμμαχία των ηττημένων. Πιστεύω πως πολλοί συμφωνούν μαζί μου . Αν σου χάλασα την εικόνα για την συμμαχία σου λυπάμαι. Εσύ βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να λες μπράβο στον εαυτό σου, στον ghostrider και τον speedkiller και να ανακηρύσσεις την S1 πιο αξιόλογη συμμαχία ενώ στην ουσία δεν παίξατε End Game. Εμένα πάντως μου αρέσουν οι συμμαχίες που παίζουν για τον συνασπισμό τους και όχι για τον εαυτό τους. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Όντως Νίκο με λένε, Νίκο Αλέφαντο! Όσο για το που είμαι στον χάρτη είμαι εκεί που είναι και ο ghostriderΣτο φόρουμ δεν έχει σημασία ποιος είμαι αλλά τι λέω - εκεί να εστιάζεις.