Καλησπερα σε ολους,
Ηταν αν θυμαμαι καλα Ιουλιος του 2009 που ο κολλητος μου ηταν καθηλωμενος στο PC του
και εγω σιγουρος οτι ειχε βρει ενα πονηρο site
`ασε με (μου ειπε) παιζω τραβιαν`
δεν περασαν 10 δευτερολεπτα και κολλησα στην οθονη για ενα συνεχη χρονο...!!!!!
ονομαστηκα ykoia απο τα αρχικα του ονοματος μου ΥΚ-οια(το χωριο που ζω)
Στη συνοψη αυτη θα δωσω την δικη μου εκδοχη για την πορεια του σερβερ
-----Ξεκιναει να προηγειται η συμμαχια Η με τον (απιθανο) αρχηγο της Μανο και διαλυεται στα εξ ων συνετεθει μολις εγινε αντιληπτο οτι επαιζαν 60 ατομα για οφελος ενος αρχηγου
-----Δυνατα παει η Cartel με αξιωσεις και γινεται πολος ελξης για νυμφιους και οχι μονο
-----Οι Saints με αρχηγο τον jigsaw (φιλοι και αντιπαλοι λενε τα αριστα για το ατομο του)
σιγα και δυναμικα χωρις βιασυνες και με μεθοδο
σπανε εναν-εναν τους Hellas(βαζοντας τους Opus μπροστα),τους cartel,τους TNDM και τους κανουν συμμαχους.....ακολουθει η ενωση του αριστερου κομματιου του σερβερ
----Στο δεξι οι διαφορες συμμαχιες με πρωτοπορα την Ε!Ε (που υπηρξα μελος στης Ηγετικης)
προσπαθει να ενωσει τους αντιπαλους και φτιαχνεται η ΜΑΤΡΙΧ(υπερσυνασπισμος με 17 συμμαχιες!!!!)
Η ελλειψη ικανοτητων των ηγετων της και οι αυλοκολακες της αυλης του Βασιλια Πανθηριους
την κανουν να καταρευσει σαν χαρτινος πυργος με το εσπασαν παραμονη Χριστουγεννων
καμμια 20 πρωτευουσες μικρων παικτων
----Στα αποκαιδια της ΜΑΤΡΙΧ στηνεται η AVATAR(υπηρξα μελος της ηγεσιας της επιθεσης) με τους ΖG και τους ΖGST! να αποχωρουν ενας μετα τον αλλο προσεγγιζοντας τους Ζ
----Οι Ζ και οι ΧΑΟΣ(αμφοτεροι εξαιρετικοι παικτες, στα +/+ του χαρτη σφαζονται χωρις αυριο για να λυσουν τις διαφορες του προηγουμενου 2)
----Οι Ζ ελλειψει ΧΕΚΑΤΕ δινουν τα κλειδια στον Πανθηριους
----Οι Χαος μπαινουν στην ομπρελλα της AVATAR (για να εχουν νωτα προφυλαγμενα)
και προς το τελος του σερβερ ξαναπανε με saints(οπως και στον προηγουμενο 2)
----Καπου εκει οι saints αποκοπτουν τον speedkiller που πειθει να τον ακολουθησουν αρκετα στελεχη
απο cartel και πρωην Ε!Ε
----Οι AVATAR ακολουθουν τον Τιτανικο στα παγωμενα νερα των +/-
και ο speedkiller κανει delete μετα απο κατηγοριες για ..............(ασχολιαστο)
----Δημιουργουνται οι AOW ...φευγει ο Ολλανδος απο την AOW
οι χαος πανε με saints
----Oι ZG με το που σπανε τα θαυματα τους κατηγορουν τους Ζ και αποχωρουν
Οι ΑΟW© (υπηρξα αρχηγος επιθεσης για 6 μηνες)και οι AOW+ κ ΑΟW-MIAOY
μεχρι και σημερα κατηγορουν ο ενας τον αλλον για ελλεψη συμμαχικοτητας
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Οι Saints κ ΣΙΑ με το καροτο και το μαστιγιο ενωνουν το αριστερο κομματι
και αφου αρχικα εσπασαν τους διαφωνουντες και προσαρτησαν τους φοβισμενους ακολουθους τους
κανουν εδω και 6 μηνες simcity και φτιαχνουν τα απιστευτα χαμμερ που διαλυουν σαν τραπουλοχαρτα τα θαυματα των ZG,Z,AOW
Oι υπολοιποι λογω εγωισμου,προσωπικων φιλοδοξιων,απειριας και χωρις την υπαρξη ΗΓΕΤΗ
ακολουθουν ατελεσφορες διαδικασιες και τελικα μενει η πικρια στο στομα
Συγχαρητηρια στους ΑΞΙΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ και ελπιζω για τους υπολοιπους να αναρωτηθουμε τι λαθος εκανε ο καθενας μας
Δεν ειναι τυχαιο που το ΔΝΤ θα κερδισει και στο τραβιαν οπως και στη ζωη μας
Δυστυχως παντα φταινε οι αλλοι για ολα τα κακα που μας συμβαινουν
Επειδη ομως η ζωη δεν ειναι παιχνιδι πρεπει να αναρωτηθουμε τι εφταιξε και η χωρα μας ειναι στην κατασταση αυτη,αποψη μου ,ΕΜΕΙΣ, που δεν ειχαμε βαλει στην ακρη τις φιλοδοξιες μας και τους εγωισμους μας και κοιταζε ο καθενας τις δικες του υλες,τα δικα του χωρια και δεν ειχαμε Ηγετη φευ
Στα αρνητικα μου στον σερβερ βαζω οτι δεν καταφερα να εισακουστω απο τους συμπαικτες μου
(ειναι δικο μου λαθος)
και οτι δεν πειστικα να κανω χαμμερ παρολες τις παροτρυνσεις
Στα θετικα μου οτι παρολη την απειρια μου ημουν μαζι με τον Boui πρωτος σε μεταλλια στους κλεφτες
(ως Ρωμαιος!)
οπως και 17ος επιθετικος με 19ο Ηρωα
Δεν κραταω κακια σε κανενα για οτι μου συμβαινει φταιω μονο εγω........
Ο Βασιλιευς ΑΠΕΘΑΝΕ(σερβερ2) ζητω ο Βασιλευς(σερβερ4)
Γιαννης(ykoia)