ποιος χάρηκε που τελικά δεν έπεσε ο ηρακλής?????
ας απαντησει καποιος εχω λογο που ρωταω
ποιος χάρηκε που τελικά δεν έπεσε ο ηρακλής?????
ας απαντησει καποιος εχω λογο που ρωταω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hippie : 26-06-10 στις 17:26
Ήμουν και γω ένας από αυτούς που έκαναν οτι μπορούσαν για να σώσουν τα θαύματα W4W (I) στον gr1
Επίσης ένας κοινός παίχτης στον gr2 που κατέληξα να βοηθάω την ΧΑΟΣ χωρίς να υπάρχει λόγος (άποψη μου)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!! ΠΑΝΤΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ Ο ΡΕΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ.
ΣΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!
http://img7.imageshack.us/i/yunan.jpg/
Ήμουν και γω ένας από αυτούς που έκαναν οτι μπορούσαν για να σώσουν τα θαύματα W4W (I) στον gr1
Επίσης ένας κοινός παίχτης στον gr2 που κατέληξα να βοηθάω την ΧΑΟΣ χωρίς να υπάρχει λόγος (άποψη μου)
οκ φιλε μου με καλυψες και η φραση "τις συμπαθω τις γριεςκαι δεν ηθελα να πεσουν με π....." σε κανει νικητη.
Να και ο λογος που εκανα το θεμα:
ο σερβερ 2 τελειωσε χθες (οπως ξερουμε) και μου περισεψαν 17 gold.προς το παρων δε παιζω σε αλλο σερβερ και δε θα παιξω για καιρο ακομα και σκεφτηκα οτι θα κανω αυτο το θεμα και αυτος που θα απαντησει πρωτος (καλοπροαιρετα για τον ηρακλη) θα παρει τα 17 gold που περισεψανε (λιγα αλλα γιατι να πανε χαμενα?). δε το ειπα εξ αρχης για γνωστους λογους.
οποτε φιλε μου κιλ στειλε μου πριβε σερβερ και ονομα λογαριασμου σου για να στα στειλω...
το θεμα πλεον ειναι για κλειδωμα αλλα δε ξερω αν μπορω και πως να το κλειδωσω
αν ηταν 1700 δε θα τα εδινα για επαθλο σε κουιζ, θα τα πουλουσα
αντε μη το καθυστερεις στειλε μου σε πριβε σερβερ και ονομα παιχτη να τελειωνουμε πραγματικα το θεωρω κριμα να πανε χαμενα.αν το καλοσκεφτεις τα 17 ειναι μια βδομαδα πλας και μια κατευθειαν χτιση ή ερευνα.(αν θυμαμαι καλα) αντε στειλε
Δε νομιζω να χαίρονταν κανεις αν επεφτε μια ομαδα σαν τον Ηρακλη , θα ηταν σα να παιρναμε αναγωνιως τη δευτερη χρυση φετα απ το ΔΝΤ
Η ιστορια ειναι οτι δε πηραμε καν τη "χρυση φετα" δηλαδη τη συμμετοχη μας στο ΔΝΤ αλλα απ οτι καταλαβα παιρνουμε πισω τα λεφτα ΜΑΣ που βαλαμε εκει με τοκο για το διαστημα που θα τα γυρισουμε πισω