Λοιπον σας χρωσταω την συνεχεια απο το περσυνο κειμενο
Κατ' αρχην επειδη πολλοι δεν το εχουν διαβασει θα βαλω το περσυνο
ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα ονοματα παικτων και συμμαχιων ειναι τυχαια και δεν αποσκοπω σε δημιουργια εντυπωσεων
Δημιουργήθηκε: 01.07.08 01:07
Αυτο ήταν !!!
Υπερεβαλα εαυτο αλλα τα έχω πια όλα υπό έλεγχο.
Το μωρό κλαιει στο διπλανο δωμάτιο, βιαστικα του χώνω το μπιμπερο στο στομα και παλι πίσω 45 cm απο την οθόνη.
Η μεγάλη κόρη φωναζει για καποιον αγνωστο λογο. Δε με ενδιαφερει πια. Το θέμα είναι το σιτάρι.
Οι πελατες παιρνουν τηλεφωνα στο γραφειο και λένε κατι πραγματα που μου ακουγονται πολυ μακρινα αλλα νομίσω ότι κάποτε ηξερα τι ειναι αυτα που λενε. Αδιαφορω γιατι εχω επιθεση σε εξελιξη. " Ενταξει, κανενα πρόβλημα παρε με πάλι σε 10 μερες γιατι αυτο το καιρο δεν έχω χρόνο"- με ενοχλει ένας στη γειτονιά μου με σενα θα ασχολούμαι?
Ο ιδιοκτητης ερχεται απαιτώντας το ενοικιο και τα κοινόχρηστα- δεν εχω λεφτα πλήρωσα τη forthnet και τη ΔΕΗ μη και στραβωσει και κοπεί το net - "Ελα αυριο ή καλυτερα μεθαύριο " του λέω, αλλα τωρα θα βάλω πινακίδα "ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΥΡΙΟ" και δε θα με αποσχολήσουν ξανά με παπαριές.
Η γυναίκα μου μου λεει κάτι για κάποιον Κωστα που είπε να βγουν για μια μπύρα
- Ναι ενταξει αλλα κοιτα να αργησεις λιγο. Μη μου ερθεις πριν τις 3,00 το πρωι και πήγαινε και τα παιδια στη μανα σου (εχω να κανω αναβαθμισεις, αρκετες επιθεσεις και θέλω χρόνο)
Ο υπνος είναι μια αγνωστη λεξη.Ευχαριστω την επιστημη για τις αμφεταμίνες και τα διεργετικά και το φίλο μου τον Τακη τον φαρμακοπιό που δε κάνει ερωτήσεις. 1 κουτι σε δυό μέρες από το καθένα και αρκετό καφέ και δε κολλάω πουθενα παμε για 16 συνεχόμενα 24ωρα και όλα καλά.
Δεν εμπιστευομαι κανένα sitter. Θελουν ολοι το κακό μου. Θα με κατασκοπευσουν και μετα θα μου τη πεσουν γνωρίζοντας τα παντα για μενα. Καλύτερα μόνος μου. Στο τελος θα δικαιωθώ. Θα μπορω να βγω στο δρόμο και να το φωνάξω σε όλο το κόσμο.
- ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΑ ΤΟΝ TURKÜM,TON B J K ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ.
.....
Παραταυτα εχω μια μικρη απορία. Μήπως εχω κολλήσει στο παιχνίδι? Μήπως είμαι λίγο αρρωστούλης? Και τελικά αυτοι οι ανθρωποι με τις ασπρες ποδιές που μου κτυπαν τη πόρτα γιατι ήρθαν στο σπιτι μου ? Μηπως ειναι μελη των SAINTS?
Παω να ανοιξω τη πορτα αλλα δε θα αργήσω. Πρεπει αμεσα να αντεπιτεθώ σε όλα τα μετωπα......
.
.
.
.
.
Αρρωστια - Η συνεχεια και το τέλος
.
....Το ήξερα ότι δεν επρεπε να ανοιξω τη πόρτα. Τρεις χτισμένοι με ασπρες ποδιές με αρπαξαν και με τσουβαλιάσανε στο πισω μερος του αυτοκινητου.
Παει το βασιλειό μου.Ποιος θα υπερασπιστει τις φάρμες μου?
Τις 3 πρώτες ώρες με ειχαν σε ενα δωμάτιο με στρώματα στους τοίχους και μου λεγανε κατι κουβέντες του στυλ "Εισαι αντικοινωνικός - δε προσφέρεις τίποτε κτλ"
Γαμωτο μου..Ο στρατος μου θα εχει γυρίσει και θα μεινει εκτεθειμενος και αυτοι μου λεν μαλακιες..
Μετά με πήγαν στο γιατρό. Ειχε το PC ανοιχτο στο γραφείο αλλα αν και του πρόσφερα 2 απο τις καλυτερες φάρμες μου όλο αργότερα μου έλεγε.
Στο τέλος με πήγαν στο δωματιο, στη πτέρυγα Α και εκει τα κατάλαβα όλα.....
Το καθε κρεβάτι είχε το φορητό του και ήταν σχεδόν όλη η συμμαχία εκεί. Σχεδόν όλη, γιατί οποιος είχε πανω απο 8 χωριά τον εστελναν σε ενα νησι -Λερο νομίζω το λέγαν- ώστε να μην τον ενοχλούν οι συγγενείς με ασκοπες επισκέψεις.
Η κάθε πτερυγα ήταν και μια διαφορετική συμμαχία.
Τωρα πια εχω υσηχασει. Εχω sitter τον πλαινο μου ενα καλο παλικάρι αν και Τευτονας. Τα μεσημερια μιλαμε ολοι μαζι για το μελλον μας.Σκεφτόμαστε να ενωθούμε με τη πτερυγα Γ σε μια μεγαλη συμμαχια και αλλες φορες να μπούμε στο Τουρκικο server και να τους τελειώσουμε.
Ειμαστε μια αγαπημενη οικογένεια. Δεν ειμαι πια αντικοινωνικός, απλα δε γουσταρω τους Γαλάτες γιατι όλο καβαντζες είναι - μεχρι και το μεσημεριανο τυρί καβατζώνουν.
Τα βράδια κοιμαμαι κανα τετράωρο. Ο γιατρός -admin στον server- λέει ότι ισως να μπορεσω να μεινω για πάντα εαν βελτιωθώ λίγο ακόμη στο farming.
ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ
Μιχάλης
Mds (Master Devil of Seduction)