Καλησπερα κυριε fragofonia
Ειμαι ο SuB
O fusitiras στον προηγουμενο speed επεξε με τους spartans. Απ οσο γνωριζω δεν επεξε καθολου σε αυτο τον speed
Ειχα ξεχασει την ταυτοτητα μου στο αυτοκινητο γιαυτο δε σας εδειξα. Μαλλον δεν ειχα διαβασει καλα κ τους κανονες της συμμαχια σας πριν μπω. Να με συγχωρεσετε
Στειλατε ενα μνμ που λεγαγε ποιοι θα μεταφερθουν στο ...φτερο εντος 3 ημερων κ μετα απο μιση ωρα το γνωστο μνμ για το οποιο τσακωθηκαμε. Αν θελεις το δημοσιευω κ εδω (υπαρχει στο προφιλ μου)
Οχι δεν αποχωρησα με πεταξες στις 2 το βραδυ εξω απο τη συμμαχια αφου περιμενες να βγω offline. O κυριος zyg ας το επιβεβαιωσει του εστειλα μνμ
Ναι γιαυτο επεζα 3 μηνες κ το καταφερα μηπως ηθελες να σου στειλω κ μνμ προειδοποιησης?
Σορρυ δε φταιω εγω αν βλεπεις φαντασματα. Στη συμμαχια σου ημουν, μου ζητησες να μην κρυφτω σε καμια fml κ επεξα μονος μεχρι που σε εσβησα.
Μη κανεις υποθεσεις αν ημουν σε συμμαχια ουτε αναφορα δε θα επερνε συμμαχος σου στις επιθεσεις που μου εκαναν.
Ας μη με αφηνες. Προβλημα σου
Τον πλυθυντικο αραγε γιατι τον χρησιμοποιεις? Σε φτιαχνει μαλλον η ιδεα πως ειμαστε περισοτεροι απο εναν. Λαθος σου
Ψεματακια ψεματακια
Χαλασα χρημα ναι
Εσυ λες ειχες βαλει διαφυγη γιαυτο δε βρηκα τπτ μεσα στο cap σου. Τσαμπα το εκανες? Πες μου που ψωνιζεις τσαμπα μη χαλαω αδικα τα λεφτα μου
15 χωρια απο τα 22 σου κυριε fragofonia για να λεμε ολη την αληθεια απο τα οποια 6 χαρισμενα απο καποιον κυριο menec που σε αφησε να τα κλεψεις κ τον ευχαριστησες ονομαζοντας τα ολα "ευχαριστω ρε menec" γιατι τα υπολοιπα στα μηδενισα κ αλλα στα πηγα 100 ποπ
Θα σου πω μια πικρη αληθεια
Ελεγα θα σου κανω μια επιθεση κ τελος
Οταν ειδα ομως να γυριζει ανεπαφος ο στρατος μου απο το cap σου τον λυπηθηκα κ ηρθα κ την επομενη μερα κ μετα την επομενη κ ξανα κ ξανα
Μια βδομαδα μου κανατε 300 επιθεσεις τη μερα απο τη συμμαχια σου σε ολο το acc μου κ δε μπορουσατε να με μηδενισετε (καλα τον τυπο που εστειλε 110 επιθεσεις κυμα σε χωριο μου 100 ποπ πρεπει να τον γραψουμε στην χρυση βιβλο του travian)
Ο σκοπος μου ηταν να σου μηδενισω την πρωτευουσα κ να χαθει ο επιθετκος στρατος σου
Το καταφερα
Αν ο δικο σας σκοπος κυριε fragofonia leader της VVV=FML ηταν να χασετε την πρωτευουσα σας τον στρατος σας ωστε απερισκεπτος να στελνετε σιταρια στο WW σας χαιρομαι ιδιαιτερα για την ανιδιοτελεια που επιδυκνειετε κ σας ευχομαι ολοψυχα να το σηκωσετε
Δε με ενδιεφερει ποιος θα κερδισει
p.s.1 Να ευχαριστισω κ δημοσια τη συμμαχια VVV=FML για τις ομορφες στιγμες αδρεναλινης που μου χαρισανε την τελευταια εβδομαδα σε εναν βαρετο σερβερ.
Ειλικρινα δεν ειχα κανενα προβλημα με κανεναν σας
Ευχομαι να σας ξανασυναντισω
p.s.2 fusitira χασαμε τον dimath αλλα βρηκαμε τον fragofonias δεν εχεις παραπονο