Αρχικό μήνυμα απο
kotsos43
Καλημέρα κι απο μένα.
Τέλος λοιπόν και γι αυτόν τον σέρβερ. Τελικά νίκησαν με πολυ επεισοδιακό τρόπο, οι Viargηδες, με τους τιποτάδες, οπως τους είχε αποκαλέσει κάποιος.
Κατάφεραν να εκμεταλευτουν τα λάθη των αλλων συμμαχιων και σημερα ειναι αυτοι που γιορταζουν την κουπα του νικητη.
Ετσι ειναι φιλοι μου, ολα τα αλλα, απλα συνεβησαν. Δικαιολογιες δεν υπαρχουν, γιατι και τετοιες θα δουμε. Απλα τα παιδια ΝΙΚΗΣΑΝ.
Δεν εχει σημασια, ποιοι πηγαν με ποιους , ποιοι πουλησαν ποιους, ποιοι βαρεσαν ποιους. Τα παντα βαφτιζονται σαν κινησεις στρατηγικης, και ετσι πρεπει να τα δουμε.
Δεν εχει σημασια ποιοι εκαναν sim city γιατι κι αυτο ειναι μεσα στους κανονες του παιγνιδιου.
Δεν εχει σημασια ποιοι εδωσαν και ποιοι πηραν πλανα γιατι κι αυτο ειναι μεσα στους κανονες του παιγνιδιου.
Εγω κραταω για μενα , την υπεροχη παρεα της Παγκρητιας, που ενω μας ειχαν ξεγραμενους απο την αρχη καταφεραμε και πρωταγωνιστησαμε στο παιγνιδι. Μακαρι να μπορουσα να σας δωσω μεσα απο αυτο το κειμενο να καταλαβετε το δεσιμο αυτης της ομαδας.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια που σιταρισαν το θαυμα, μαζι με ενα τεραστιο ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν ειχαν τη βοηθεια που επρεπε και τραβηξαν κατι τρελλα ωραρια.
Πάνος,Μαρια, Λενα, Βαγγελης, Μανωλης, Μηνας, Νικος,Στέλα,Χρηστος και βεβαια ο Τασος που υπηρξε η ψυχη και το μυαλο σε ολα οσα ελαβαν χωρα κατα την διαρκεια του παιγνιδιου.
Στα παιδια της Ελκαμ, που πορευτηκαμε μαζι.
Στα παιδια της Νation που βοηθησαν, και κλεινω αυτον τον απολογισμο με μια αναφορα στους καινουργιους φιλους μου .BG. Zoso,Bic,Wragler,OYΓΚ ΟΥΓΚ , και τα υπολοιπα «ρεμάλια», που ποτε δεν φανταζομουν οτι οταν παιζαμε τοσο ξυλο στην διαρκεια του σερβερ θα ειχαμε τετοια καταληξη. Ειδικα για τον Φανη που ειχα και εχω προσωπικη αποψη, εχω μονο τα καλυτερα.
Και επειδη μπορει να κατηγορηθω οτι ολα ωραια και καλως καμωμενα, εχω και την μαυρη λιστα μου. ΜΟΝΤΑΝΑ, STELLA, URLIKE, και η παρεα τους, μαζι με georgiakal, και mak (lia) και την παρεα τους αποτελουν την λιστα αυτη. Απλα και η αναφορα στα ονοματα τους αξια τους δινει, θα σταματησω εδω. Οποιος ξερει μπορει να καταλαβει.
Απο αντιπαλους ξεχωριζω τους Baroko, Pasoko, που σιγουρα ειναι πρωτα ατομα για να τους εκτιμα ο κωτσος.
Κι ενα μεγαλο ευχαριστω στο Βρωμοπουλο (ΓΥΠΑΣ) για την παρεα που καναμε και ελπιζω να συνεχισουμε να κανουμε στο φορουμ.
Ολα τα παραπανω απειχουν προσωπικες μου αποψεις, για εναν σερβερ που τελειωσε και τον πηραν οι Vrg-Rence. Ουτε τιποταδες και αλλα. Νικησαν...και μπραβο τους..
Εγω συνεχιζω στον S1 με τον λογαριασμο babylon5 στην Rip.
Αυτα για εναν σερβερ που πρεπει να εχει ενα ονομα. Οχι S5……… αλλα..
ΜΠΑΜΠΗΣ._