Αρχικό μήνυμα απο
giwrgis
ΠΡΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ
Αποφασίζει όλο το συμβούλιο της W να εκδιωχτεί ο παίχτης TASTE FROST, λέμε στην, τότε σύμμαχο μας, RIP :
-scott( τότε αρχηγός της W): σύμμαχοι μην τον πάρετε.
-rip: ok, scott!!!!
Σε δυο λεπτά ο παίχτης βρισκόταν στην RIP. Δικαιολογία από μέρος τους, ο ξάδελφος του θειου γνωστός του μπατζανάκη της θειας RIP και μαζί με αυτόν υπήρξε και μια στρατολόγηση 8 παιχτών από την W με αποτέλεσμα την δημιουργία φτερού της RIP μέσα στον πυρήνα της W. Εμείς κάνουμε τους βλάχους.
Μετά από δέκα μέρες ο φίλος και κάλος σύμμαχος PAPAGALOS τσακώνεται με την μεγάλη, καταπληκτική αρχηγός της RIP με αποτέλεσμα να φύγει. Ο σύμμαχος και κάλος μου φίλος Φώτης (corsik-s4) έρχεται σε επαφή μαζί μου:
-ρε φιλέ το πουλί, μπορείς να βοηθήσεις;
-θα κάνω ότι μπορώ
Τον εντάσσω στην W να τον προστατεύω, μιλώ με RIP. Η μεγάλη αρχηγός (σιου) εκνευρισμένη μου λέει «ότι θέλεις κάνε, θέλω ένα acc που έχει» της λέω “ok”. Σε 24ωρες έχει το acc με e-mail, κωδικούς, τα πάντα. Στην συνεχεία του παιχνιδιού διώχνουμε παίχτη (kanram) της ζητάμε να μην του δώσουν στέγη η απάντηση, πάλι, “OK” από την μεγάλη αρχηγό. Σε μια μέρα ο παίχτης στην RIP. Εμείς τα χάσαμε, αναρωτηθήκαμε τι γίνεται και ζητήσαμε μια απάντηση από την, τότε σύμμαχο, RIP απλά μας έβρισε ο city7( υπάρχει πλούσιο αρχείο). Τις επόμενες μέρες έρχεται η μεγάλη καταιγίδα στα εσωτερικά της RIP, φεύγουν ιδρυτικά μελή : Φίλιο, Πέτρος( με την επιστροφή του POTATOU στην RIP)
Έχοντας στην κατοχή τους αντικείμενα της RIP:
Φίλιο: μοναδικά μάτια
Πέτρος: εκπαιδευτή μικρό
( να επισημάνω ότι η RIP έχει χάσει έναν εκπαιδευτή μικρό και έναν από τον Πέτρο μένει με έναν)
Εγώ ο παρτάκια μιλώ με την Φίλιο και τον Πέτρο « ρε παίδες χάλαρα…..μπα μπλα», «delete, μου λένε, τα περνούμε μαζί». Ωχ….ωχ….ωχ… μεσολαβώ και δίνουν τα αντικείμενα πίσω στους τότε συμμάχους μας, εγώ ο παρτάκιας – Tse (ας τα δώσουν τώρα πίσω και ας έρθουν να τα πάρουν κανονικά, μαγκιορικα) πατάτες με κρεμμύδι.
Μόλις περνούν τα αντικείμενα εκβιάζουν το συμβούλιο της W να πάρουμε τα συμφωνά με την +W+ αλλιώς τα σπάμε, μιλώ με τα παΐδια ( είμαι περήφανος που είναι φίλοι μου, δεν ξέρω αν το αξίζω) και τους αφήνω ξεκρέμαστους στα ++. Εντωμεταξύ ένας παίχτης της RIP αποχωρεί και τους κλέβει μικρές μπότες με επίθεση, έρχεται σε εμένα και μου ζητεί να ενταχθεί στην W, μιλώ με την μεγάλη αρχηγό(των σιου) και μου λέει «Γιωργή, άτονα μην τον πάρεις», λέω «οκ» και δεν τον περνώ, μετά από λίγες ώρες ο PAPAGALOS μαγκιορικα με επίθεση παίρνει τις μπότες από τον παίχτη.
Ερχόμαστε σε ρήξη με ~W~, -W- το συμβούλιο όλο ομόφωνα ΟΧΙ στην απόφαση που είχαν πάρει μονοί τους. Το ΟΧΙ τους το μεταφέρει ο, παρτάκιας, Tse σαν αρχηγός, ο mister PARAMEDIC θεούς και δαίμονες, όλους και όλα κατά του αρχηγού της W( υπάρχουν αρχεία αλλά θα με διαγράψουν παντελώς με τις αισχρότητες και τις βρομιές που εξαπολυθήκαν εναντίον μου). Λέμε στην RIP “παίδες από εκεί τέρμα” και όμως τα ~W~ & +W+ είναι στην RIP στα -/- και εμείς δεν είμαστε σύμμαχοι, αμέσως μετά τα γεγονότα με δικαιολογία ότι τους μίλησε άσχημα ο MASTER GIODA( καλό το παραμύθι αλλά λείπει ο δρακός)
Φιλέ Πανό σου εύχομαι να αποκτήσεις κάποτε συμπαίκτες σαν τον SCOTT, MASTER, SALONIKA, PILOURI, FRABALLA, KAMENO, ETORA, TSIOY, NASO.KALO και άλλους πόλους
τσεκεβαρα