Χαιρετω με τι σειρα μου, ολους τους παίκτες του s4, συμμαχους και αντιπάλους.
Κατα αρχας τα θερμα μου συλλυπητήρια στους οικείους του Κωστα (το εμαθα διαβάζοντας στο forum εχθες), να νε ελαφρύ το χωμα που τον σκεπαζει.
Στην Βασω, κουραγιο και περαστικα.
Μπραβο στην VLS για το θαυμα τους και στον συνασπισμο Trojan (μεσα σε αυτους και η αφεντια μου).
Θελω να χαιρετίσω αρχιζοντας απο μερικους αντιπαλους μου.
1. Στη Φωτεινη, που με βοηθησε στα πρωτα βηματα μου στο τραβιαν, στον s5. Εδω ομως ήμασταν αντιπαλοι και δυστυχώς για την ιδια και τους συμμαχους της, αλλά ευτυχώς για μας η ~TGR~ την εσπασε σχετικά νωρίς. Ενας πολυ φιλότιμος ανθρωπος, που ισως η συμμαχια της δεν την προσεξε οπως θα επρεπε (αυτα ειναι δικα μου, δεν μου τα ειπε η ιδια).
2. Τον Δημητρη απο την CLS, μιας και ειχαμε μια συντομη επικοινωνια μετα φυσικά απο την ομαδικη αποχωρηση τους, με την οποια διαφωνω καθετα αλλα δεν ειναι η ωρα να το αναλυσω εδω. Άλλωστε εχω διαβασει δεκαδες σελιδες στο forum, η ακρη δεν βρέθηκε ακομα - ουτε θα βρεθει. Ασκοπο να χαλαω τα λογια μου. Μια γνωμη εχω και εγω, δεν θα γινει τιποτα αν δεν την πω. Παραλιγο να ειμαστε συμμαχοι στον com αλλα δεν εγινε τελικα, αποχορισαμε και οι δυο. Ευχομαι λοιπον να ξαναβρεθουμε στον ιδιο server (συμμαχοι η αντιπαλοι). Η παικτικη του ικανοτητα δεν εχει αμφισβητηθεί, απο την πλειοψηφια τουλαχιστον, για τις αποψης του πολλοι εχουν διαφωνήσει.
3. Στη Μαγδα της CLS, με ταραξε στις ανιχνευσεις αλλα γιατι ειναι πατριωτάκι μου, ετσι απλα.
Δεν θα τολμήσω να αναφερθώ ονομαστικα στους συμμαχους μου, στα wings αλλα και στον συνασπισμο γιατι θα ξεχασω καποιον και θα νιώθω ασχημα. Μπορω ομως να ευχαριστησω το επιτελειο και οσους συνεργάστηκαν στενα μαζι τους. Με εκαναν να φανταζω στον εαυτο μου και στους φιλους μου......παιχταρας. Οτι δεν ειμαι ειναι βέβαιο αλλα θεωρώ επιτυχία τον ηρωα μου (77 lvl) μιας και μετα απο προσκληση του φιλου μου (Rasel) Λουκα να παρω μερος στον s4 και να παιξουμε ξυλο, πραγματοποιήθηκε.
Ευχαριστώ ολους της ~TGR~ για την εμπιστοσύνη που εδειξαν στο προσωπο μου, για την βοηθεια οποτε την χρειάστηκα, τις συμβουλες αλλα γενικα για ολα οσα περασαμε αυτη την περιοδο.
Και για να βγαλω λιγη πικρα θα αναφέρω συντομα δυο περιπτωσεις που μου εκαναν εντύπωση. Η μια θετικη και η αλλη αρνητικη.
Στην αρχη του σερωερ ρήμαξα στιν κυριολεξία τον φιλο άνευ, αποφασισε για δικους του λογους να προσχωρήσει στην συμμαχια μας - αποδείχτηκε λυρα 100.
Απο την αλλη, προς το τελος του σερβερ με στολισε με γαλλικα ο Λεε, γιατι του εκανα επιθεσεις!!!!
Και στο τελος στον (billakos7) Χρηστος-Μπιλης που ηταν γειτονας μου και παρεα.
Φιλικα zizel