Φίλε
monoaris θα πω πάλι τα ίδια που είχα πει και στον l2p.Αποφάσισα από την αρχή του server πως δε γουστάρω να βγάλω hammer.Γιατί??Γιατί κλάνει το γατί!Γιατί έτσι γουστάρω ρε παιδιά λογαριασμό θα δώσω πως θέλω να παίξω το παιχνίδι μου?Το πρόβλημα σας πιο είναι??
"Η D.T (ολες οι συμμαχιες που την υποστηριζουν) βγαζουν χαμμερ και προσπαθουν να τα κρατησουν οσο μπορουν μεχρι να τα ριξουν σε αντιπαλο θαυμα...."
Σας είπε κανείς από μας να τα κρατήσετε ή να τα ρίξετε??Σας είπαμε πότε να τα ρίξετε?
"Η υπερσυμμαχια ΘΑΥΜΑ (και ολοι οσοι την υποστηριζουν) εχουν λιγοτερα χαμμερ και περισσοτερους στρατους για στουκες... αποτελεσμα αυτων ειναι να κυνηγανε τα χαμμεροχωρια για να τα φανε η να τα μηδενισουν!! "
Εσείς δεν καταλαβαίνω γιατί να έχετε άποψη για το δικό μας τρόπο παιχνιδιού?
Τέλος πάντων όσες φορές έχω παρακολουθήσει το forum άκρη δε βγαίνει.Ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του και έτσι θα συνεχίζει να γίνεται.
Εγώ από τη μεριά μου να πω πως χαίρομαι που είμαι στην FML-KRT.Έχουμε φτιάξει μια συμμαχία που επιθετικά μέχρι στιγμής δεν έχει βγει όμοια της. Δε με νοιάζει ποιος θα πάρει το server με νοιάζει όσο παίζω να το ευχαριστιέμαι.Και ναι χθες τα έσκασα στον topdesign και το καταευχαριστήθηκα.Είχα προηγούμενα μαζί του (το είχα δηλώσει στο προφίλ μου από την αρχή του server με κάτι ψευτοπεσίματα που μου έκανε) και ήθελα να τον πληρώσω με κάτι που πονάει πολυ.
Και όποιος βγει και πει πως χάθηκε hammer αλλά έλα μωρέ και τι έγινε?σιγά τα ωά, ειναι ψεύτης.
Πονάει γιατί έχεις ρίξει χρήμα στο παιχνίδι, έχεις χαλάσει άπειρες ώρες και φτιάχνεις κάτι που θα σου δώσει μια καλή αναφορά.Όταν στο χαλάνε και τελικά αντί για αναφορά παίρνεις απ'τα 3 το μακρύτερο πονάει!
Και δώσε μετά κλάμα και πίκρα στο forum και κάθε συζήτηση να καταλήγει στο ίδιο αποτέλεσμα.
Υ.Γ. φίλε topdesign 1)άλλαξε καλύτερα όνομα και 2)
http://travian-reports.net/gr/report/2126353ae2a πάρε να έχεις σε περίπτωση που το έχασες.Εσύ ήσουν ο στόχος μου από την αρχή του παιχνιδιού και το ήξερες.
Υ.Γ. 2 Αγαπητοί Σύμμαχοι:πιείτε κανα depon για να φύγει ο ponos.Μας έχει ζαλίσει τα @@@@