Γραψαμε γιατι χασαμε : η επιθεση εγινε ετσι για να προλαβουμε το σχεδιο που περναμε και δεν ειχαμε αλλα χαμερ...αν δεν περναμε το σχεδιο δεν νικουσαμε... αρα δεν μετραγε για μας μονο η επιθεση αλλα και η συνεχεια ακομα... δεν ειχαμε αλλους επιθετικους ουτε χαμερ - ουτε ραμερ
Ειχαμε 4 θαυματα με 12-9-7-5 εκατομυρια αμυντικα.... θα ειχαμε ολα τα σχεδια και θα παιζαμε αυτο...και παλι δεν νικας ουτε ετσι σιγουρα ... Καμια ευθυνη στον κωστα, τρεχαμε για το πουλημα στο θαυμα του κηπου και δεν προλαβαμε τα παντα 3 ατομα, γιατι δουλευουμε κιολας...αρα καλα εγιναν ολα... παιξαμε πολυ καλα για να λεμε οτι αυτο εφταιγε που δεν νικησαμε .... Ειχαμε το 1/3 απο τα χαμερ που ειχατε, φαινεται στις επιθεσεις , εμεις κτυπουσαμε 7000 κατας και εσεις με 30000 ...
Μπραβο ειπαμε στους νικητε ολοι μας , δεν χρειαζετε να το λεμε συνεχεια ο καθενας , οποιος μιλαει απο μας , μιλαει απο την καρδια του και για ολους μας ...
Τωρα οσο ειμαι εγω στο επιτελειο , τοσο ειναι αλλα 15 μελη που εκαναν τα παντα με συζητηση . Εσεις θελετε να προσωποποιησετε εμενα για αρχηγο . Το να γραφω μερικα στο φορουμ , πολλες φορες ηταν απο μονος μου και αλλες μετα απο συζητηση για το τι κλιμα θελουμε να περασουμε... υπαρχει και αυτο στο παιχνιδι... πολλοι κυνηγουσαν εμενα και σε αμυντικους λογαριασμους και τον θεσσαλο περιμενοντας χαμερ-ραμερ...
Το τι πετυχαμε , το αν ειμασταν φαβορι , φαινεται ξεκαθαρα στα στατιστηκα ... Πρωτες οι συμμαχιες μας σε ολα... ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΧΑΜΕΡ απο την αρχη , διασκεδαζαμε γιατι ετσι θελουμε να παιζουμε... ακομα και γω πηρα εκπαιδευτη σε 3 λογαριασμους μετα τα θαυματα για να κανω χαμερ 19000 κατας... δεν προλαβαιναμε να εχουμε παραπανω
Αλλοι στον σερβερ εχουν το ψωνιο τις μια επιθεσεις. να γραψουν αναφορα και τελος..
εμεις εχουμε το να παιζουμε, να διαλαμε , σπαμε , να χανουμε στρατο συνεχεια
Γιαυτο ειμαστε ζωντανοι μεχρι το τελος , και σεις π.χ. νεκρες συμμαχιες που πετατε ωραια χαμερ και μετα παρατατε τα παντα...(ο αρης το εγραψε σε θεμα)
ΥΓ δεν θελω απαντησεις , ειδικα απο ρεμπελ και αλμπατρος... ας γραψουν κανενας που ξερει να παιζει
ΥΓ2 μονο με φαμιλι θα επαιζα και μονο εκτος επιτελειου..χαχαχα!!!! ξερουν γιατι !!!!!
μπραβο σε ολους τους συμμαχους μας και ειδικα στους ΑΕΤΟΥΣ , δυναμη παντα σταθερη 4 σερβερ !!!!!!
ΥΓ3 εμεις δεν διαλεξαμε νικητη , γιατι μονο εμας θελαμε νικητες...οχι τα ξεφτιλικτια καποιον...