Σε αντίθεση με πέρυσι "Nekromantis - Ευχαριστίες", φέτος θα προσπαθήσω να είμαι πιο λιτός.
Special Thanks σε :
1) Iceman > Ιάκωβε, είσαι από τις μεγαλύτερες παιχτούρες ever. Έκανες όπως είχες υποσχεθεί. Έβγαλες το μεγαλύτερο hammer του server. Και ας μην το είδε κανείς...
2) Unicorn, Pro-sex-e > Παντελή, Βαγγέλη σας νιώθω σαν αδέρφια μου και τους 2. Ευχαριστώ για όλα
3) Hypatia > Ότι έκανες, τα χάλασες όλα, και με απογοήτευσες τελικά....
Πολεμικούς χαιρετισμούς σε :
Katsantonis - LORD OF HORROR- Gladietor – arkane – purple - bkoklo - blackdragon - ATAM - Babylon – gejo (Thanks για όλα Γιώργο. Και ας έγινε ότι έγινε)
και σε :
navajo - Ledio - basilakis80 - gk14 - who????? – hyperlite – dimis20– moonchild – Black.S – JohnieAnto – afroxilanthi – Nafsika – basilis_112a – apostolakos– giagkos – OPLARXIGOS – Dimios – Scaner – A.Montana – zebra (Δεν θα σε φτάσω ποτέ paxican) – Shrek (Πάνος) - memnon (Μιχάλης και μόνον) - charmer - santana (Τάσος και Χρήστος) - aifos - ειρηνοποιός - sweet - 509km - propotzis - Καραισκακης - Panthirious - Αδράστεια και φυσικά... ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της A&D, και συγκεκριμένα στους:
ΑΙΜΟΧΑΡΗΣ – renosteogr – belelen – swedsaab – panagiotis7548 – papios
που με δεχτήκανε στην παρέα τους και εκτιμήσανε την όποια μικρή βοήθεια μου….
Τέλος, θεωρώ υποχρέωση μου να κλείσω το μήνυμα με τον ίδιο άνθρωπο που είχα κλείσει και πέρυσι, και με τα ίδια λόγια με πέρυσι :
SAINTS FOR EVER ΒΛΑΣΣΑΡΕ !Jigsaw : Βλάση, ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΥ, είσουν τέλειος, χωρίς υπερβολή. Ο καλύτερος παίχτης και αρχηγός που έχω γνωρίσει όσο καιρό παίζω travian
Με πολύ αγάπη,
Πέτρος
Υ.Γ. 1 Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιον φίλο ξέχασα να αναφέρω. Συγγνώμη αν όντως ξέχασα κάποιον
Υ.Γ. 2 Το θέμα ανοιχτό για όποιον θέλει να απαντήσει. Ακόμα και τα αρνητικά σχόλια δεκτά
Υ.Γ. 3 Respect στον zarate για αυτά που έγραψε στο profile του :
1)Τυχη
2)Ικανοτητα
3)Ψυχραιμια
Χωρις αυτα δεν πας πουθεναOι εμμονες πληρωνονται