Καλησπερα σε όλες & όλους!
Μια εβδομάδα πάνω κάτω πέρασε που ο δίσκος του pc μου εχει κρασάρει και δεν εχω πρόσβαση στο προσωπικό μου υπολογιστή......
Αποτέλεσμα ?
Να μην εχω πρόσβαση στο λογαριασμο που διατηρω στο forum καθως - τον ειχα απλα αποθηκευμενο ...
Τωρα θα με πειτε οκ και τι εγινε?
Εγινε χαμός!
Α-κατασχετη πολυλογία σε συνδυασμο με λάσπη στον ανεμιστήρα και εγω δεν ειχα προσβαση ωστε να γραψω τα οσα ηθελα.....
Τεσπα μπηκα στην διαδικασια μεσω email να βρω το pass....
Και ερχομαι στο Θεμα:
1) αγνοω τα περι κλειδωματος καθως πλεον εξυπηρετουμαι απο laptopακι με συνδεση wifi και ετσι δε μπαινω Skype ωστε να ενημερωνομαι..... ειναι πιο βαρυ και απο Στιφάδο μετα απο 80ημερη νηστεια το σκασμενο-ενημερωθηκα ομως απο για τις απιστευτες παρόλες που γραψατε!
Εχω να ΤΟΝΙΣΩ και να ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ πως πολύ βολικα ΚΑΝΕΙΣ δεν ανέφερε πως απο την αρχη του Server ειχαμε θεματα με τον Community manager του Server....!
Αρκετοι λογαριασμοί μας (SMP) αλλα και αντιπάλων κλειδώθηκαν!!!!!
Πράξαν παραβαση?
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ!
Δεν ειχαν παραβεί τους κανονισμούς??
Πιστευω πως θα χαν ηδη βρει ακρη με τον Admin ..............
Δεν συνεβει κατι τετοιο?
Ειναι δικο τους Θεμα!!!
Ενδεικτικα αναφέρω μόνο πως ''επαιζα'' ψιλοφάπες με acc των Anonym με ονομα Tolis.........
παρόλο που του εσκαγα μύτη κατι ανυποπτες στιγμες και του εκανα την ζωη δύσκολη, ειχαμε ωραιοτατη επικοινωνια με igm .... Πολιτισμος!
Καποια στιγμη (εκει φανηκε πως ειναι και 2ος λογαριασμος) ''εσβυσε'' απο τον χάρτη....
Μερικες μέρες μετα δεχθηκα επιθεση στο acc μου απο αλλο αξιολογότατο παίκτη της ιδιας συμμαχιας ο οποιος ειχε ονομασει το χωριο απο το οποιο κανει επιθεση με αντιστοιχο που διατηρούσε στο Tolis.......
Φυσικα και δεν τον ανεφερα..........και ερχομαι και στην ουσία:
Eπειδη ΔΕΝ το επραξα προσωπικα ΔΕΝ σημαινει πως οποιοσδήποτε που εχει πραξει αναλογα ειναι καταπτυστος!
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Ειναι οι κανονισμοί!
ΚΑΙ ΟΛΟΙ εχουμε την δυνατοτητα να τους ''λυγισουμε'''
Τα υπόλοιπα ειναι Α-κατασχετη λασπολογία!
2) Περι communty Manager................
Eλεος ...........! Πολλα Αρλεκιν διαβάζετε!!!!!!!!!
3) Ο ΜΠΑΜΙΑΣ
Οκ και εγω δε τον γουσταρω........! Τριτος ξάδερφος του Μπαμπινιώτη με αιχμηρο λόγο και ακαταπαυστος φορουμάκιας..... ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ομως πως ειναι ΤΙΜΙΟ εκ μέρους σας να Στοχεύετε στον Παικτη αυτον και πανω του να στήνετε μια ομαδικη διαγραφη οπως ισχυρίζεστε!
Αν θελετε τα μπογαλακια σας και σε αλλο σερβερ!
Οχι ομως στου κασιδη το κεφάλι!
Αυτο δεν ειναι Λεονταρισμός αλλα ο ορισμός της Κοτας!
Θελετε να την ''κανετε'' επειδη ΔΕΝ σας βγήκε? οκ στο καλο
Θελετε να την ''κανετε'' επειδη συμμαχοι σας εχουν Ξεπαρταλιασει καποιους στρατους που είχατε ''ξεχασει'' σε δευτερό-τριτα acc? Ok στο καλό
Αλλα όχι ταχαμ δήθεν επειδη ο Μπαμιατζης δεν παιζει Τιμια..!!
Αυτα ειναι Μπ-Α-νανες και Οδοντόκρεμες ......και δεν περνανε!!
αυτα τα ολίγα απο μενα
Love Ya καργα οπου και αν τρεξτε βρε!