Οποιος εχειν την μυγαν εχει και το παλουκιν
μανος ιρ βαριεσε στον σερβερ ειπες ε? σταματα το μποτακι για χτησιμο ,για φαρμινγκ ,για να στελνει επιθεσεις και τοτε ισως ξεβαρεθεις .Γι αυτο τοσες συμμαχιες για να καλυψετε τη βαρεμαρα που προκαλουν τα μποτακια
Να ονομαστει ολος ο σερβερ ΚΠΡ ωστε να μη τον χασετε απο τους ναταριους τοτε και να μη νιωθετε μονοι
και ανιχνευσεις με μποτακι μη τις ξεχναμε και αυτες
Κοκκινομαγουλιδι μολις ειπες ανουσιους ολους τους παιχτες των φτερων σας ετσι αποκαλυφθειτε μη ντρεπεστε:O
Οι σημαντικοι ειναι μονο στην μητρικη 6-7 ολοι οι αλλοι απλα υλες και αμυνες .Εισαι σπουδαιος :O
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
Οποταν οποταν σε βρισκω σε μαμων
και βαζεις οπισθεν για ροταν
Το πασχαν επλησιασεν μα εγω θελω γιουβετσιν
στο τραβιαν απομεινεν μοναχαν το κοτετσιν.
κο κο κότσυφας ρε αλανιάρα κότα...
μιλανε οι 3χχχλ για συμμαχίες?
ugs-3xxxl-AD-raiders-omg η σαρα η μαρα λολ
Ωρε σε αμολύσανε?Και νόμιζα οτι είσαι ακόμα στον κορυδαλλό
Τελικά έμαθα πόσο κρατάει μια διαγραφή λογαριασμού των xxxl
11 μήνες κρατάει...............χοχοχοχοχοχοχο
η μάλλον κο κο κο κο κο (τα ίδια περσυνά σταφύλια,αν μας κλειδώσετε διαγράφουμε,πάμε μόνοι μας ως το τέλος,και και και και).Ο αρχηγός σας λείπει .....εκτός ελλάδος για πάσχα???????????ή πήγε στο άγιο όρος και αυτός????
Α ρε Λύκε λύκε...πριν ξεκινήσει ο σέρβερ...είχες μεγάλο στόμα...όπως όλοι ξέρουμε από το πασίγνωστο παραμύθι ότι ο κακός ο λύκος έχει μεγάλο στόμα για να τους τρώει όλους... όπως άρχισα να λέω...πριν ξεκινήσει ο σέρβερ είχες μεγάλο στόμα...ήθελες να κατέβει η SAS γιατί είχες σκοπό να την "φας" με το μεγάλο σου στόμα...αν και δεν κατέβηκε η ηγεσία απλα μόνο αρκετοί παίκτες και κάνανε μια νέα συμμαχία με πολύ λιγότερη οργάνωση και δυναμική...εσύ δεν είχες τα κότσια να κάνεις ούτε μια επίθεση ενώ αυτή σε έσπαζε κανονικότατα...τελικά έχεις μεγάλο στόμα μόνο στο φόρουμ για να λες τις π@π@ριες σου...επί του παιχνιδιού με ελαφρά πηδηματάκια πίσω από τα λαγουδάκια
![]()
τι λες ρε γατακι .....
τι λες ρε αμπαλε .....?
θα μου πεις οτι παίζω και με μποτακι ...
αν δεν ξέρεις εσυ τραβιαν .... δεν σημαίνει οτι δεν ξερει κανεις ....
κανείς δεν με έχει κατηγορήσει για μποτακι .... γιατί παίζω σαν άντρας .... για αυτό είμαστε και 2 στο acc ... για να έχουμε κάλυψη ....
εσύ που παίζεις με 3~4 acc στα μποτάκια.... τα ξέρεις αναλυτικά από οτι βλέπω (ελα ρε ? κάνουν και ανιχνεύσεις τα μποτάκια) ...
κανε με ρεπορτ ρε γιαλαντζι .... να με ελέγξει ο ξυδάκης .... γιατι καθαρός ουρανός , αστραπές δεν φοβάται !
και τα παντελόνια ..... τα χουν αφήσει στην παιδική τους κουνια , αυτοι οι παιχταραδες που γράφουν στο profil τους delete ...
μόνο και μόνο για να περάσει ενα μαζικό ....
όλους αυτούς τους σιχαμενους βαρέθηκα....
και θα σας απαλλάξω απο την παρουσία μου .
και μαντινάδες..... τις λενε άντρες.....
και γιαλαντζι (μαντινάδες) είναι κατι σαν τους κρυφούς ....
άκου μαντινάδα στην καθαρεύουσα ...
ουστ απο δω ....
ξεφτιλισμένοι όλοι σας ...
γιαννη ...κανε με μπαν .... να μην μπορω να γράφω αλλα γιατι κατι τέτοιοι γιαλαντζί .... με βγάζουν εκτός εαυτού !
ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ....
1ο ποστ .... κουραμπιέ !
κρυψου στην φουστα σου !
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_ir : 01-05-13 στις 12:49
Καλησπέρα,
είχα προειδοποιήσει να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και να προσπαθήσετε να μιλήσετε για πολιτική και διπλωματία χωρίς ύβρεις και προσβολές αλλά δεν βλέπω να άλλαξε κάτι...
Το θέμα τελειώνει εδώ. Το επόμενο θέμα που θα ανοίξει, παρακαλώ να μην περιέχει τέτοιου είδους μηνύματα.
Ευχαριστώ.
Φιλικά,
ixydakis