Να τρεμουν, συμφωνοι αλλα οχι κ απο ζηλια

...νομιζω παρα παει!!!
Κοιταξε...εγω το διευκρινησα οτι ο δικος σας πολος ειχε κ την δυναμη κ την εμπειρια (ετσι φαινοταν τουλαχιστον) να ειναι φαβορι μεχρι το τελος του σερβερ. Νομιζω, αυτο πιστευατε κ εσεις γι'αυτο δεν επιχειρησατε να συναψετε κ αλλες συμμαχιες. Θεωρουσατε πως με τις ηδη υπαρχουσες εισασταν καλυμμενοι...αυτο βγαζω εγω σαν συμπερασμα.
Στο κατω κατω δικαιωμα σας κ επιλογης σας ηταν, εμενα δεν με ενδιαφερει αυτο...απλα οτι ειπα το ειπα με μια πιο ρεαλιστικη ματια του σερβερ κ γνωριζοντας καποιες καταστασεις, γινεται μια αποτιμηση των δυναμεων που υπαρχουν οποτε καταληγεις σε ενα συμπερασμα το οποιο κ μοιραστηκα μαζι σου.
Για να στο πω κ με ενα παραδειγμα για να γινει κατανοητο....μιας κ παιζουμε πολεμικο παιχνιδι κ μιας που οι Γερμανοι ειναι κ της μοδας τωρα τελευταια.... στον Β' Π.Π. η Γερμανια επρεπε να είχε βγει κ να "κλαιγοταν" οτι ολος ο κοσμος ειναι εναντιον της; Τι πολεμικη μηχανη ειχε η Γερμανια κ τι πολεμικη μηχανη είχε ολοκληρος ο υπολοιπος κοσμος;

(Τουλαχιστον παραδεξου το....τα σπαει ο παραλληλισμος μου

)
Επειδη δεν μπορω να μιλησω ανοιχτα μιας κ ο σερβερ δεν εχει τελειωσει ακομα ( κ δεν ειμαι κ ο αρμοδιος για να το κανω εξαλλου) αν γινει μια αποτιμηση των συμμαχιων γενικα στο τελος, μπορει να σου λυθουν πολλες αποριες κ να γινουν κ τα δικα μου λογια πιο...κατανοητα!!!

¨
Εγω προσωπικα δεν υποτιμησα κανεναν παντως...ουτε αντιπαλο ουτε φυσικα τους δικους μου που πραγματικα εκαναν υπερπροσπαθεια σε αυτον τον σερβερ σε πολλους κ διαφορους τομεις κ τους αξιζουν συγχαρητηρια.
Υ.Γ. Χαιρομαι που εχεις χιουμορ...αυτο κ μονο μου λεει πως εχω εναν σοβαρο ανθρωπο απεναντι μου ωστε
να γινεται μια υγιης αντιπαραθεση.
Υ.Γ.2 Την κασα Jaga θελεις να στην εμφανισει σε random location?
Tip: (7/10 ομως θα βγει νοτιοδυτικα απο σενα να ξερεις...ειναι πειραγμενο)
Υ.Γ.3 Deutschland uber alles