Καλημέρα και Καλό Μήνα σε όλους.
Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά τον performer της SLV για τη γενναιότατη επίθεση που έκανε στις 02:14:14 31/5/2013 εναντίον του νέου χωριού της rena.
Η κακιά και μοχθηρή rena είχε το απύθμενο θράσος να στείλει τους αποίκους της να φτιάξουν Νέο Χωριό. Θα ήταν μια διαρκής απειλή για τη φοβερή και τρομερή συμμαχία των SLV, αν το άφηναν να μεγαλώσει, αφού από αυτό το χωριό η ύπουλη rena θα δημιουργούσε το μεγαλύτερο επιθετικό στρατό που έχει δει το τράβιαν και θα ισοπέδωνε καμιά 10αριά πρωτεύουσες των ατρόμητων SLV.
Έτσι ο γενναίος ιππότης της στρογγυλής τουαλέττας performer, αποφάσισε να θυσιάσει το στρατό και τα υπεράριθμα κάτας του και τόλμησε επίθεση στο νέο χωριό.
Μπράβο παλληκάρι μου. Σαν άλλος Ηρώδης διέλυσες το μωρό χωριό της rena.
Έτσι: Πρέπει να τα πνίγουμε στην κούνια τους, να μην τα αφήνουμε ούτε το πρώτο γάλα να πιουν. Τούρκοι, Γότθοι, Ούννοι και άλλοι έτσι κάνουν αιώνες τώρα.
Θαυμάστε αναφορά: Edit: Απαγορεύονται ονομαστικές αναφορές μάχης και δοξάστε τον performer.
Την επόμενη φορά, όμως, να ζητήσεις και τη βοήθεια της έγκριτης συμμαχίας σου. Να καταστρώσετε σχέδιο επίθεσης. Γιατί τι θα γινόταν αν η υποχθόνια rena έβαζε άμυνες; Τι θα γινόταν αν είχε προλάβει να φτιάξει έστω και ένα κτίριο; Μπορεί οι 5 γενναίοι και άριστοι κάτας σου να μην κατάφερναν να γκρεμίσουν το ΚΚ στο 1 -που είχε φτιάξει το τράβιαν, όχι η απαίσια rena. Τριάντα τουλάχιστον επιθέσεις έπρεπε να είχατε στείλει...
Και πάλι τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μου.
Υ.Γ.1: Παρακαλώ τον spy να προωθήσει το μνμ στην SLV. Πρέπει όλοι να μάθουν τη γενναιότητα του παιδιού.
Υ.Γ.2 Γενναίε μου, αν έχει μείνει καθόλου τσίπα στείλε όλες τις ύλες που χρειάζονται στη rena να το ξανακάνει το χωριό και θα ανακαλέσω τα παραπάνω..
Υ.Γ.3 Ζητώ συγγνώμη από όλους τους παίκτες όλων των σέρβερ τραβιαν που πέρυσι ήμουν σύμμαχος με τον performer. Ντρέπομαι...
ΥΓ.4 Αν είναι συνηθισμένο στους σέρβερ που έχετε παίξει να ισοπεδώνουν νέο χωριό στο οποίο δεν έχει φτιαχτεί ούτε ένα κτίριο ή πεδίο, ζητώ ταπεινά συγγνώμη και ανακαλώ όλα τα παραπάνω. Μόνο στείλτε μου την αναφορά.