Κοιμήθηκε ο Server...μάλλον κοιμάται από την αρχή... έχει πεσει το χτίσιμο της αρκούδας που εφάμυλλό του μόνο το FarmVille έχει ζήσει....
Τί έγινε ρε παιδία όλοι εσείς που θα παίζατε ξύλο??? εχει χαλάσει το κουμπί της επίθεσης στις πλατείες σας??
Έχει ξεκινήσει ο Server εδώ και 2 μήνες αν δεν κάνω λάθος... και μόνο οι αρχιτέκτονες λείπουν σαν φυλή από το τράβιαν... με στρατεύματα πολιτικούς μηχανικούς, σοβατζήδες, ηλεκτρολόγους κλπ... Κε Ιξυδάκη για σκεφτείτε το...
Επιθέσεις μόνο σε κάτι ανύπαρκτα acc εντελώς ασφαλείς επιθέσεις... λέγατε στην αρχή για στήσιμο κλπ... τρίχες
Αφού κανένας δεν πατάει το κουμπί της επίθεσης... και μη μου πείτε δεν ειστε έτοιμοι.. με διπλές παραγωγές??? Παπάδες θα είχατε μέχρι τώρα... αλλά.. κάτι μου λέει οτι ολοι φτιάχνετε στρατό για να το ρίξετε σε θαύμα... κάνει τζιζ να το ρίξετε σε άλλον παίκτη ε???? (Και έλεγα ότι ο περσινός s2 ήταν βαρετός..... δεν ήξερα το χάλι του 5)
Όλοι οι χτίστες λοιπόν μαζεμένοι... οι μεγάλοι στρατηγοί στα σίγουρα... ο ένας στο 200 ο άλλος στο -200... με όλα τα αμυντικά διπλα τους...
Ακόμα και οι γνωστοί φορουμάκηδες έχουν βάλει σιγαστήρα... πλέον όυτε ξύλο σε επίπεδο έστω forum δεν παίζουν... έλεος.... (ξερετε ποιούς λέω έτσι?? για να δούμε θα τσιμπίσουν???)
Τώρα αρχίζουν να αλλάζουν και ονόματα στις συμμαχίες έτσι για να έχουμε ποικιλία... K.G.B o ένας.. ο Μηνάς πάει πάλι όπου φυσσάει ο άνεμος... οι SAS ελύσονται μέσα σε συμμαχίες κρύβοντας το πρόσωπό τους και προσπαθώντας να κάνουν πάλι τη γνωστή διπλωματική τακτική τους... άλλες συμμαχίες κρύβονται πίσω από μερικά μπουλούκια επιθετικών και αράζουν στην ασφάλεια τους προσφέροντας καμια άμυνα που και που... άλλες συμμαχίες παρά τον όγκο τους και παίζοντας μόνοι τους σε τεταρτημόρια (εκεί στο νότο που λεει και το τραγούδι) δεν είναι ικανοί για τίποτα...
Κρίμα που έχει μαζευτεί όλο το αφάν γκατε των server (όλοι οι αρχηγάρες συμμαχιών των Ελληνικών server εδώ βόσκουν)... Τελικά όλοι Κότες (είναι εντάξει κύρει μοντερέτορα το συμπαθή πτηνό?) είναι... (παρακαλώ να μην λογοκριθεί... δεν έβρισκα κάτι άλλο που να τους αντιπροσωπεύει)
Δεν ξέρω τι λετε εσείς ...
Εγώ θα προτιμήσω τον Server 5 τα βράδια που δεν με πιάνει ο ύπνος... δεν επιβαρύνω και τον οργανισμό μου με φάρμακα....