Ο chrisg2 στο προηγουμενο thread που ξεσπαθωσε και τελικα κλειδωθηκε ... (οπως παντα)
εγραψε αυτο :
πιστευω πως ολοι πρεπει να πρσοφυγουμε στο κεντρο προστασιας ευρωπαιου καταναλωτη , οι οροι και οι ασαφεις συμπεριφορες στους τροπους διαχειρισης των παικτων και τα κλειδωματα των θεματων δεν συναδουν θεωρω με μια εμπορικη συναλαγη δικαιη και ηθικη , παρεπιπτοντως φιλε αλφα τωτα που μπηκες στο ρουμ της fml , τι ειδες ? θα ηθελα πραγματικα τι γνωμη σου , πιστευεις ακομα οτι 10 με 15 παικτες παιζουν μονο εκει ?
Πραγματικα μπηκα στο room των fml .
Με φιλοξενησαν τα παιδια μια χαρα ... αλλοι ηταν αξιοπρεπης αλλοι οχι αλλα αυτο δεν εχει και καμια σημασια .
Σημασια εχει οτι δεν ηθελα να αναφερθω πραγματικα , γιατι για εμενα δεν εχει και κανενα νοημα αφου πραγματικα ολοι ξερουμε τι ακριβως συμβαινει στους τελευταιους servers του grx.
Θελεις να αγιασεις και δε σε αφηνουν ομως .
Βρε καλε μου ανθρωπε , τι συνεχιζεις να το σκαλιζεις .
Αφου με ρωτας τι ειδα , θα σου απαντησω .
Ειδα 7-8 ατομα να γραφουν οτι ναναι ... για να δημιουργησουν ατμοσφαιρα της συμμαχιας (παρεας) μπορει και να ειστε , δε με αφορα .
Ειδα καμια 30ρια skype λογαριασμους (δε μπορω να ξερω ποιοι ειναι ενεργοι , ας υποθεσουμε οτι ειναι ολοι ) και οταν ρωτησα μια ψυχη ... που ειναι οι αλλοι 25 μου απαντησε ...
"Σου ειπε κανεις οτι δεν εχουμε διπλους λογαριασμους ?"
(Ποια ψυχη μου το ειπε , μπορεις να το διαβασεις , στο room σας το εγραψε)
Δεν ειχα καμια διαθεση να βγω στο forum και να γραψω αλλα δεν εχετε το θεο σας ρε , πραγματικα .