Παγκόσμιο Θαύμα
Παίκτης Όνομα Συμμαχία Επίπεδο
1. mparmpagiorgos mparmpa Vilage SLV-A 91
2. 2Bro Hell's Bakery GiatWW 26
3. fearlesrat ~Crows~ 4
Παγκόσμιο Θαύμα
Παίκτης Όνομα Συμμαχία Επίπεδο
1. mparmpagiorgos mparmpa Vilage SLV-A 91
2. 2Bro Hell's Bakery GiatWW 26
3. fearlesrat ~Crows~ 4
1. mparmpagiorgos mparmpa Vilage SLV-A 91 απόδοση 1,10 άσσος
2. 2Bro Hell's Bakery GiatWW 26 απόδοση 45,00
3. fearlesrat ~Crows~ 4 απόδοση 235,00
VLS ... για μια ακόμα φορα !!!
First comes smiles, then lies. Last is gunfire.
Το παιχνιδι είναι 50-50. Μην είσαι εριστικός....
Αν και ειμαι γκιατ πιστευω οτι ειναι 70-30 πιθανοτητες αυτη τη στιγμη να το παρει η slv.ασχετα με αυτο πιστευω οτι κατι πρεπει να γινει με τα διπλοτριπλα account γιατι και στους μεν και στους δε υπαρχουν 10-20 ατομα με 5-6 λογαριασμους ο καθενας
Αν και δεν εχω καμια υποχρεωση να σου δωσω αναφορα πιστευω οτι δυο απο τα μεγαλυτερα σφαλματα ειναι αυτα με το μεγαλο μυστικο του αρχιτεκτονα.πρωτον δεν υπηρξε οργανωμενο σχεδιο με την εμφανιση των αντικειμενων για να παρουμε το 5x και δευτερον ακομα και το 3χ που εχουμε δεν ειναι στο ακκ του θαυματος.εσυ για πες μας τωρα μερικα απο τα δεκαδες τεραστια σφαλματα μας...
Και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος ...
Σε ότι αφορά τα σφάλματα του αρχηγού πραγματικά δεν ξέρω απο που να αρχίσω και που να τελειώσω οπότε επιγραμματικά θα αναφέρω μερικά από τα σφάλματα του τιτανοτεράστιου και εαν θες μετά στα αναλύω ένα ένα
1ον Νευρίασε τον Λάκη
2ον Νευρίασε τα παλιά μέλη της VLS
3ον Νευρίασε εμένα
4ον Μάζεψε στις συμμαχίες του οτιδήποτε είχε δυνατότητα να κάνει πρεσβεία στο επίπεδο 1
5ονΕμφαση σε αντικείμενα ήσσονος σημασίας
6ον Μηδενική προσπάθεια κατάκτηση εκπαιδευτών
7ον Ανύπαρκτη αξιοποίηση αντικειμένων
8ον Μεγάλα λόγια μηδενικά έργα
9ον Δίαιτα στο θαύμα για άμυνα 1.000,000 μόνο
10ον και σπουδαιότερο .... έπεσε στις παγίδες που του έστησε ο Λάκης και μέσα σε ένα μόνο μήνα χάσατε 40 στρατούς εκ των οποίων τους 4 σε μηδενισμένες πρωτεύουσες
![]()