Βρε καλέ μου άνθρωπε, εξακολουθείς να λες αερολογίες με το συμπάθειο. Μεγάλο φροντιστήριο τελικά ο Χαρχούδας για την διαλεκτική μέθοδο Πετάω την Μπάλα στην Εξέδρα ...
Τα αίσχη τα είδατε ΟΛΟΙ και δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ. Έγιναν ΠΟΛΛΑ και στο δημόσιο καφενείο-τσαντίρι σας. Οπότε μια χαρά τα ξέρεις απλώς επιλέγεις να μην δίνεις σημασία. Είπαμε η σιωπή είναι συνενοχή. Εγώ ξέρω σε μια παρέα όταν κάποιος ξεφεύγει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ όλο και κάποιος θα βγει να του πει "τι λες ρε μαζέψου". Αναλογίσου τι θα γινόταν αν αυτά που έλεγε κι έκανε τόσο καιρό ο βουτυρομπεμπές ο παντοφλάκιας τα έλεγε κάποιος από τους καινούριους. Θα έβγαινε ο Χαρχούδας και ο Μπιξ Μπιξ του και δεν ξέρω κι εγώ ποιοι άλλοι να κάνουν θέμα ΑΜΕΣΩΣ.
Τον σέρβερ θα τον πάρετε απλούστατα γιατί πέτυχε η τακτική της ύπνωσης, κάντε-τους-να-βαρεθούν-μέχρι-τελικής-πτώσεως. Αν είναι έτσι να τον χαίρεστε. Τώρα τα υπόλοιπα θεωρητικά που λες περνούν και δεν ακουμπούν γιατί η ουσία είναι αλλού και την κατέδειξα πιστεύω αναλυτικότατα σε όλο το νήμα. Και δεν είναι τυχαίο που με αυτά που λέω συμφωνεί μια τεράστια πλειοψηφία ανθρώπων, ακόμα και εκτός σέρβερ που έχει τύχει να γνωρίσουν τι εστί Χαρχούδας (και Μπιξ Μπιξ).
Όλα τ' άλλα που λες είναι να 'χαμε να λέγαμε. Συμπεραίνω ότι σου ταιριάζει το σκεπτικό της υπνηλίας, της χαλαρότητας και της νίκης ως μοναδικού αυτοσκοπού που θα γεμίσει ψυχολογικά κενά και προσωπικές αποτυχίες. Αυτό δεν είναι τράβιαν όμως, είναι γκρουπ θέραπυ επούλωσης απωθημένων. Και αν λέει κάτι σε κάποιον που τρέχει μόνος του η πρωτιά, τότε υπάρχουν ακόμα βαθύτερα προβλήματα...
Αντε βρε και με τη νίκη!
Ελπίζω πλέον να κατέστην σαφής και να μην δω κανένα άσχετο ακόμα που να με αναγκάσει να βγω από την σιωπή μου.
Ινάφ σεντ.
Τσάο!