Αυτό λέγεται κάνω τον εισαγγελέα άμα είναι για μεγάλους, τον διευθυντή άμα είναι για παιδιά. Εμένα δεν με έβρισε κανένας. Επειδή εγώ πάω στο καφενείο, το πραγματικό-ξέρεις αυτό που χει ποτήρια που τα πιάνεις με το χέρι- και δεν βγάζω πούπουλα όταν μου μιλάνε για να κάνω μετά τον κονιόρδο στο φόρουμ, έχω να σου ανακοινώσω ότι ο πραγματικός κόσμος στην πραγματική ζωή (για μας που λες ότι θέλουμε θεραπεία) έχει και πολύ χειρότερα από αυτά που δεν είναι του επιπέδου σου. Αλλά ένας μεγάλος δημοκράτης σαν και εσένα , διαλεκτικός και καθόλου ελιτιστής που σιχαίνεται το ρατσισμό και είναι και μεγάλη καρδιά μάλλον θα πρεπε να ξέρει ότι το βασικό γνώρισμα της δημοκρατίας είναι η ΑΝΟΧΗ. Επειδή δεν σου αρέσουν τα αστεία του δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα σταματήσει να τα λέει. Ε, δημοκράτη μου;
Βγάλε με και Χρυσαυγίτη, έτσι να γουστάρουμε. Μ'αρέσει που κάθομαι και σε ακούω να κράζεις. Αλλά ξέχασα, αλλού σε πήραν με τις πέτρες. Σε όποιον ακούει βγάζεις τις "δημοκρατίες" σου. Έχεις χάσει τη μπάλα.
Καλά μυαλά και θα λεγα και καλό παιχνίδι , αλλά
ξέχασα! έκανες DELETE! ουάου! αλλά μιλάμε γι'αυτό το παιχνίδι στο φόρουμ αυτού του παιχνιδιού από κάποιον που έφυγε απ'το παιχνίδι αλλά δεν θέλει ποτέ δικαίωση γι'αυτό γράφουμε σεντόνια!