Εγώ που έπαιξα τον σέρβερ, τελείωσα τον σέρβερ υποστηρίζοντας μια συμμαχία, έχω βγάλει δόντια, έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις , πληρώνω τους καθηγητές του ενός και τις συντάξεις των υπολοίπων και τη ζωή τη βλέπω κάθε μέρα να σας πω τι γνώμη έχω; (+ήμουν γαλάτης άρα το καλύτερο παιδί)
Η γνώμη μου είναι -και δεν θα σου αρέσει καθόλου Σαρδόνιε- ότι λυπάμαι για λογαριασμό σας. Τα γερόντια με τις σαχλαμάρες σας μας καταστρέψατε. Αν τον Οράτιο τον δικαιολογώ δέκα φορές και λόγω της νιότης και γιατί τα χει πάρει όσο σας βλέπει να κάνετε κουταμάρες και μετά να ζητάτε επιείκεια, εσένα και τα λοιπά παππούδια δεν σας δικαιολογώ ούτε μισή φορά.
Ο πιτσιρικάς (που δεν ξέρω γιατί και πώς η λέξη νέος κατέληξε να σημαίνει χαζός ή ανίκανος) όταν χρειάστηκε να το βουλώσει γιατί θα έκανε περισσότερο κακό παρά καλό στη συμμαχία το βούλωσε. Οι μεγάλοι και σοφοί έκαναν τη μια μπαρούφα μετά την άλλη, έβριζαν και κατέκριναν και οι υπόλοιποι σφυρίζαμε αδιάφορα περιμένοντας να τελειώσει το μαρτύριο. Ας αφήσουμε τις ηλικίες και ας πάμε στο ψητό.
Όποιος θέλει να κάνει την αυτοκριτική του εδώ είμαστε. Σου υπόσχομαι ότι τώρα που τέλειωσε ο σέρβερ θα ασκήσω κριτική και στον Βασίλη , στα σημεία όμως που όντως έκανε λάθος και μπροστά του. Όχι από πίσω του και όχι σε θέματα που δεν μου πέφτει λόγος. Τώρα, αν εσύ πικράθηκες από τις μεταξύ σας εξηγήσεις αυτό είναι άλλη ιστορία. Υπήρχε όμως μια συμμαχία που πρόδωσες και δεν νομίζω να στο συγχωρήσουν πολλοί αυτό. Εγώ σε αυτό δεν θα κάνω τα στραβά μάτια και πολύ παραπάνω όσο γνωρίζω ότι πιο πολύ κοβόσουν να με διοικήσεις παρά να κερδίσουμε.
Κάνατε ένα σωρό λάθη, κάνατε κατινιές με τη σέσουλα, ένα βουνό ασυναρτησίες και ξεσπάσατε ο ένας στον άλλο. Οι μεγάλοι και πάνσοφοι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.