Καλημερα NO 2 ( συνεχεια )
Λεβεντες που μιλανε πολυ ... και που κανουν λιγα
Συντομα , απλα και μονο επειδη εμφανιστηκαν και μιλησαν . Ολα αυτα τα παιδακια . Με ονοματακι και οσο συντομοτερα μπορω.
Tyrion
Ο "κυριος" που εδωσε λαβη σε ολους να αναρτηουν βαθυστοχαστα σχολια για εμας και εμενα απο ανακοινωσεις εδω . Ο "κ" που μου ζηησε πριβε αδεια να μπει επειδη οταν ειχαμε ξαναβρεθει ε αλλο σερβερ ...παλι ειχε διαλυσει μια ομοσπονδια , επειδη ειχε δικιο και ΟΛΟΙ οι αλλοι αδικο ! Και εδω με μια ιδια τακτικη και χωρις να θελει καμμια ευθυνη ...απλα προτεινε και ζηταγε . Βασικα προτεινε και ηθελε εμεις να εκτελουμαι με ευλαβεια . Μολις ζητησα να αναλαβει ευθυνη ..εμεινε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ εβδομαδα σε υπευθυνη θεση και μετα απλα συνεχισε μια προσφιλη σε ολους τους Ελληνες τακτικη ...ξαπλωνω σε καναπε . ξυνομαι ανηλεως . κατεβαζω οσες ιδεες μπορω ...λεω και απαιτω ως εχων απολυτη γνωση και δικιο οι αλλοι να ενεργησουν . Αν δε κανουν οσα λεω , αν καποιος μου μιλησει με ιδια αυθαδεια που μιλαω εγω , δημιουργω θεμα , τον λεω κολλητο του Αρχηγου ... αλητη .... διαλυω οσο μπορω μια συμμαχια και φευγω με φωνες θαυμασμου και υστεριας , με επεφημιες απο ολους τους αντιπαλους ....βγαζω και ενα " δεκαρικο λογο " για ποσο υπερανω ειμαι που δινω πισω το πολυτιμο ( λες και το εχω φερει προικα .... οχι απλα αλλος το καθαρισε κει εγω πηγα βολτα με ηρωα ) οχι σαν καποιον αλλο " κακο " και ανεντιμο ...και παρολο που και σε εσενα μιλησε ο μαρκατσελης καθοδηγουμενος απο sar ...εσυ δεν ενεδωσες ....απλα εφυγες ! Κρατησες βεβαια ενα 2ο που ειχες για να βλεπεις και εκανες 1 μηνα να βγαλεις απο συμμαχια ...απλα για να βλεπεις ε ?
SAR
Ο γνωστος σε ολους μας νικολακης . Ο πλεον " αγοροφοβικος " και χρυσολαγνος " παικτης που εχω γνωρισει . Ο επονομαζομενος και ως " κουμπακιας " Δεν ηθελε καμμια ευθυνη ...δεν ανελαβε θεση ΠΟΤΕ .... απεφυγε καθε ευθυνη .... ΗΘΕΛΕ ΟΜΩΣ . Ηθελε να συναποφασιζει , ηθελε να εχει πρωτη θεση σε ολα ( ενισχυση υλων , αντικειμενα , γνωση για ολα κτλ ) επειδη ΧΑΛΟΥΣΕ χρυσο . Ηθελε να εχει δικαιωμα να διωχνει οσους εκρινε .Και αποψη πως οσοι δεν παιζουν με χρυσο πρεπει να φευγουν . Ηθελε αποικηση με 3 αμυντικα acc ΜΟΝΟ για αυτον . Καπου να ειναι ασφαλης ... καπου μονος .... καπου μονο για το τελος. Αλλωστε και περυσι ηταν ο μονος που δεν εσπασε η BAR ...ξερετε ε ...εκει που εδωσε πολυτιμο . Τυχαιο ? Δε νομιζω πια .
Ομαδα sativarious
Απλα μια λεξη . " Εγωπαθης " και παρτακιας . Επαιζε 4 acc . Εκανε μονος αποικηση οπου ηθελε χωρις να φεριε κανεις μας αντιρρηση . Ειχε απο αρχη 4 Πολυτιμα και μολις πηραμε ενα ( αληθεια με λαθος τροπο αλλα δε μας αφησε και να διορθωσουμε το λαθος ) και μολις η συμμαχια ζητησε για 9αρι μια οαση σιταριου απο ...6αρι ...( οσοι εχετε ξαναπαιξει να μου πειτε που ειναι το παραλογο και πρωτοτυπο σε αυτο ) ΜΟΛΙΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ......αμεσως εφυγε , εδωσε ΟΛΑ τα στοιχεια που ηξερε σε BAR ....για αμυντικους και επιθετικους ....αρχισαν αμεσως ανιχνευσεις .... αποφασισε πως ο " μεθυστακας " που ελεγε ειναι φιλος του ..... και εκανε οσο κακο μπορεσε .
Απλα ανεντιμος . Απλα " παρτακιας "/
Οσο για αλλους δε θα μιλησω . Δε θα μιλησω για μελη της Δ που εμειναν εως τελους . Ειναι δικο μας θεμα και εκει θα λυθει. Δε θα μιλησω για " κατσαντωνηδες " κλπ ...δε θα μιλησω για τουρκοφαγο. Αυτος ειδικα δικαιουται να χαιρεται επειδη νικησαν και μπραβο τους . Απλα θα ηταν καλο να αφησουν διαφορα " ψεκασμενα " για σπαι κτλ. Ας χαρουν νικη και εδω ειμαστε να ξαναπαιξουμε .Αυτα φιλοι μου . Οσο συντομα μπορεσα . Και οσα επρεπε. Παραπανω θα ειναι μονο λογια . Και ανευ ουσιας .
Απλα και ομορφα . Εμεις περασαμε καλα . Ακομη και με ασχημες στιγμες περασαμε καλα . Καναμε φιλους . Ξεφορτωθηκαμε απο αθλιους και πονηρους - ξεκαθαρισαμε. Διδαχθηκαμε πολλα απο λαθη μας . ΘΑ ειμαστε και ΠΑΛΙ εδω οταν ξαναπαιξουμε ....με τα ονοματα μας βεβαια .... διοτι ενα παιχνιδι ειναι . Και Κερδισεις και χανεις ...ενα παιχνιδι ειναι . Καθε φορα μαθαινουμε απο ολα , καθε φορα κανουμε μια νεα αρχη . Και φθανουμε στα ισα εως το τελος .
Χαρηκα που επαιξα με Δ . Χαρηκα που γνωρισα νεα παιδια και απο αλλες συμμαχιες . Χαρηκα και με λαθη και με σωστα . Χαρηκα που δε θα χρειαστει σε ενα μηνυμα εδω να βαλω " πριβε " συζητησεις " και δε θα το κανω οσο και να προπαθησουν καποιοι. Δε θα εκθεσω παιδια με " ειδικες αναγκες " και αναγκη απο ανθρωπινη βοηθεια και συμπαρασταση , απλα θα ευχηθω να γινουν καποια στιγμη φυσιολογικα παιδια και παικτες ενος παιχνιδιου . Αλλον κακοηθεστατα ελεγαν κολλημενο ...αλλοι απεδειξαν πως ειναι εμπαθεις και εγωπαθεις .
RESPECT σε Δ που μου εκανε την τιμη να ειμαι επικεφαλης .
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΡΒΕΡ
vxen