θα επανελθει ο τροπος πληρομης με paysafe?
θα επανελθει ο τροπος πληρομης με paysafe?
Καλημέρα σας,
δυστυχώς δεν γνωρίζω ακόμα πότε και να θα επανέλθει η μέθοδος πληρωμής με paysafecards.
Αν γνωρίζω κάτι, θα ενημερώσω όλους τους παίκτες άμεσα.
Φιλικά,
ixydakis
Εδω και ενα χρονο οι πληρωμες με PAYSAFE ειναι απενεργοποιημενες και ακομα η εταιρεια δεν εκανε κατι θα μπορουσα να πω πως η εταιρεια κινειται με ρυθμους αμοιβαδας ουτε καν χελωνας.Εκτος και αν η εταιρεια δεν θελει να ενεργοποιησει τις πληρωμες με paysafe ειδικα για την χωρα μας!!Παντως εγω δεν σκοπευω να ξαναπαιξω αν δεν ενεργοποιηθει η λειτουργεια αυτη ξανα και εγω παιζω με λεφτα παντα και ξερω και αλλα ατομα που περιμενουν να ενεργοποιηθει η paysafe για να παιξουν!!!Αντε να δουμε ποσο ακομα θα περιμενουμε ας βγει εστω ανακοινωση που να μας λεει τι προκειται να συμβει αλλα ουτε αυτο δεν εγινε ακομα!!
πιστευω οτι εχει μεσολαβησει η κυβερνηση, ωστε να μην ενεργοποιηθει η πεισειφ στην ελλαδα για να πιασει τα ρεμαλια που βαζουν χρυσο στο τραβιαν και φοροδιαφευγουν... τωρα πλεον με την χρεωστικη που βαζουν ολοι ΞΕΡΕΙ το κρατος ποια ρεμαλια σπαταλουν το χρημα της ελλαδος... στο τραβιαν!
Κατά καιρούς έχω αναφερθεί στο θέμα εδώ στο φόρουμ και έχω αναφέρει ότι η εταιρία βρίσκεται σε επαφή με την paysafecards για την επίλυση του προβλήματος. Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί μόνο από την μεριά της Travian Games. Χρειάζεται να γίνουν ενέργειες και από την μεριά της paysafecards ώστε να εγγυηθεί την αποστολή των πληρωμών στα κεντρικά μας στην Γερμανία.
Φιλικά,
ixydakis