Κάνω ένα topic σχετικό με τις γιορτές που έρχονται!
Όπως ίσως θα έχετε υπολογίσει οι περισότεροι, κανένα WW δεν προλαβένει να φτιαχτεί πριν τα Χριστούγεννα, από τη στιγμή που θα καταληφθούν τα πλάνα ακόμα και αν ξεκλειδωθούν σε λιγες ώρες από τώρα, ο ελάχιστος χρόνος κατασκευής ενός ολοκληρωμένου WW είναι 28 ημέρες περίπου από σήμερα!!!
Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις γιορτές, όλοι εμείς θα πρέπει να παρατήσουμε τα πάντα και να ασχολιόμαστε με τα WW, πολύς κόσμος θα φύγει διακοπές, πολλοί θα λείπουν και κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει τους παίκτες να μείνουν στο PC τους τέτοιες μέρες...
Θα μου πείτε ένα παιχνίδι είναι, όμως για να φτάσουμε μέχρι εδώ και να φτάσουμε και στο τέλος, οι περισότεροι από εμας έχουμε ρίξει άπειρα ξενύχτια και είναι κρίμα λόγω εορτών να χαθούν τα πάντα, όπως επίσης είναι κρίμα και όσοι παίκτες θα "υποχρεωθούν" χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα να μείνουν κολημένοι στο PC για να στηρίξουν τα WW αλλά και τους επιθετικούς στρατούς...
Πιστεύω ότι οι περισότεροι θα συμφωνήσουμε σε ένα ενδεχόμενο PAUSE του server τουλάχιστον για τις ημέρες 24 έως & 26 Δεκεμβρίου (ας πω και ώρα 00:00:01 24/12/2008 έως 23:59:59 26/12/2008) και αντίστοιχα την πρωτοχρονιά 00:00:01 31/12/2008 έως 23:59:59 02/1/2009
Και λέω PAUSE γιατί λόγω μεγάλου αριθμού αρνητικών σιταριών σε πολλά χωριά αν δεν γίνει PAUSE αλλά μη δυνατότητα επιθέσεων όπως το Πάσχα κάποιοι θα ευνοηθούν πολύ και κάποιοι άλλοι όχι. Το σίγουρο όμως είναι ότι αν δεν υπάρξει το PAUSE (δεν ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα αλλά έχω την εντύπωση πως γίνεται) τα πράγματα θα είναι πολύ άσχημα για τους περισότερους.
Θα ήθελα εδώ να γράψουν την άποψη τους για αυτό το θέμα όλοι και δη εκπρόσωποι συμμαχιών και σαφώς ο administrator του travian.gr να εξετάσει αυτό το θέμα.