δεν εχω προβλημα να μου δωσει κανενας τον λογαριασμο του... παιζω τα παντα
δεν εχω προβλημα να μου δωσει κανενας τον λογαριασμο του... παιζω τα παντα
Αν σου είναι εύκολο θα μπορούσες να κάνεις μία εξαίρεση και να δώσεις σε εμένα τον λογαριασμό?Παίζω και εγώ στον speed και σε άλλους servers και έχω τεράστια εμπειρία.Σε ικετεύω.Θα μου έκανες μία τεράστια χάρη.Αν ψάξεις στα στατιστικά θα με βρεις.Με λένε kkostas.Σε παρακαλώ κάνε αυτή την εξαίρεση και από εμένα ό,τι ζητήσεις.Σου το υπόσχομαι.Ευχαριστώ πάρα πολύ για την κατανόηση.Ελπίζω να καταλαβαίνεις.Με πάρα πολύ τιμή ο παίκτης kkostas.
φιλε μου αυτο που απαγορευετε ( απο'τι 8υμαμαι ) ειναι να πουλησεις τον λογαριασμο! ακομα αν απαγορευοταν θα ειχαν κλεισει το θεμα κ εμας
θελω να δωσω τον λογαριασμο μου στον server 4 ειμαι γαλατης συμμαχια ier lox οι επιλεκτοι.εχω 879 κατοικους γυρω στους 1000 φαλανξ και 3 χωρια.οποιος θελει να τον παρει να μου στειλει προσωπικο μηνυμα!!!
Καλησπέρα,
Δωρίζω στον σ1 χωριό 350 κατοίκων.Φυλή Τεύτονες.Παραγωγή 460/460/370/200 χωρίς plus.Σε συμμαχία όχι στο τοπ10 αλλά με κάτι καλύτερο:υπέροχο,οικογενειακό κλίμα.πέρασα πολύ ωραία.φεύγω με βαριά καρδιά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.Πάρτε το-είναι κορυφή.
17-6-09,05.00:Ευχαριστώ και τους 3 ενδιαφερόμενους.Θα τον δώσω στον 1ο=Portakalakis
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diogix : 17-06-09 στις 05:19
προσφερω λογαριασμο στον speed ΜΕ 104 Κατοικους..οποιοσ τον θελει ας μου πει.