Συγνωμη....Σου ειπα οτι εγω διαφωνω με αυτο αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι για αυτο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JWalker : 29-05-09 στις 14:16
Όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι.Σπαστικό είναι και το ξέρω όμως με τον καιρό αποκτάς και εσύ εμπειρία και ξέρεις τη πρέπει να κάνεις.Μην κατηγορείτε τους μεγάλους παίχτες και μην διαγράφετες το account σας με την πρώτη δυσκολία.
Δεν ξέρετε πως να αποφύγετε το φάρμινγκ.Πατήστε http://forum.travian.gr/showthread.p...E4%E7%E3%FC%F2 για να μάθετε.
Για να αποφυγετε το φαρμινγκ ένας τροπος ειναι να εχετε αποθηκες-σιταποθηκες στα 7800 και αναλλογες κρυψωνες , οι τευτονες και οι Ρωμαιοι χρειαζονται 10 κρυψωνες , οι Γαλλατες 5.
Οταν φτασει η ωριαια παραγωγη σας σε α υλες στα 800-1000 καντε μεγαρο στο επιπεδο 10 και βγαλτε τους 3 αποικους για το δευτερο χωριο σας
Καθε εναν αποικο που βγαζετε στειλτετον σε ασφαλες χωριο σε συμμαχο σας και αφου βγουν και οι 3 αναζητηστε χωρο μακρυα απ το κεντρο.
Αν εχετε μπει αργα στον σερβερ ειναι ανωφελο σε αυτη τη φαση να βγαζετε αμυνα , δεν εχει νοημα
Θα προτεινα αν μπειτε αργα στον σερβερ να παρετε Γαλλάτες γιατι οι κρυψωνες τους χωρανε τα 2πλασια απ τους άλλους πολιτισμους , εξ άλλου επειδή είναι αμυντικογενείς δεν έπεται ότι δεν μπορουν να κανουν επιθεση.
Με αυτη τη τακτικη ουσιατικα παρατάτε το πρωτο χωριο σας το οποιο στη πορεια του παιχνιδιου θα σας ειναι χρησιμο μονο για να κανετε γιορτες. Ισως καποια στιγμη ,που θα εχετε μεταφερει σε αλλο χωριο τη πρωτευουσα σας να σας το καταλαβουν , εσεις αν εχετε βγαλει 2 φορες αποικους ουσιαστικα δε χανετε τιποτα ο επιτιθεμενος σε αυτη τη περιπτωση θα κλαιει με μαυρο δακρυ
Για του λογου το αληθές στον προηγουμενο σπηντ αυτη τη τακτικη εφαρμοσα , ειχα τον λογαριασμο vlakix
http://travian-reports.net/gr/raport...cd9b,2eac14394
στη παραπάνω αναφορα φαινεται ο στρατος (επιθεση) , σημειωστε οτι προς το τελος καποιος μου πηρε το πρωτο χωριο και απο 29 εγιναν 28 τα χωρια μου αλλα μου ηταν πλεον αδιαφορο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη davelis : 27-07-09 στις 21:58
Εγώ είμαι ρωμαίος και το φαρμινγκ είναι πολύ εύκολο γιατί ; ΑΑ ναι κάνω δυνατές επιθέσεις !!! αυτό είναι το πιο σημαντικό για το φαρμινγκ παιδιά όσους πιο πολλούς καταπέλτες και δυνατό πεζικό !!!
Δηλαδη με 1 χωριο και 30κατι pop ποσο δυνατες επιθεσεις κανεις????????
S1: Corsikios CSU
S4: Dr. CorsikAnna =CLS=
εξαρταται...μπορει να κανεις με 5 λεγεωναριους μπορει με 20...αν και εγω ειμαι της γνωμης καντε υλες και φαρμινγκ αλλα μην ξοδευεστε για πανω απο τον κυκλο μιας ωρας...
παιζει...γιατι τα χωραφια σιταριου οταν αναβαθμιζονται δινουν ποπ...βεβαια αν εισαι τευτονας μπορεις να τρεχεις ανετα με μειον.
και να φανταστεις οτι μεχρι το επιπεδο 5 δεν σου δινουν pop οποτε με 30 pop μπορεις να εχεις σε speed μεχρι και 900 στρατο. ενω σε αργο μεχρι και 216 παραγωγη σιταριου την ωρα ( το οποιο θα γινει μονο στρατος.) . και μιλαω παντα για θετικη παραγωγη. ενω σε αρνητικη παρα πολλα περοσσοτερα. ειδικα αν κανεις και farming.