ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αρχικό μήνυμα απο
kaytos
8α μιλισω μονο για τα ζονιανα γιατι εγω ειμαι αυτος που ειπε παρτε τα ολα (οπος ειχε πει και ο ανδρεας τσοβολα δωστα ολα χα0χ0αχ0αχ0α)..................................... .........
γιαλι που ραγισε δεν ξανακολαει

απλα καντε ~ι~ αυτο που πρεπει και οποιος καταλαβε, καταλαβε..
Άργησαν λίγο αλλά κάνα 2 το κατάλαβαν
ΘΕΜΑ

Αρχικό μήνυμα απο
DimAth
Tιμώ τους αντιπάλους μου και παλέυω να τους κερδίσω.
Μισώ όσους με πούλησαν και κάνω το παν για να τους λυώσω.
Μετά τα Smurfs μπήκαν στη σειρά και τα ΖΟΝΙΑΝΑ, όπως θέλετε "Σύμμαχοι"
ΝΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ

Αρχικό μήνυμα απο
kaytos
λοιπον γεια και απο μενα εχω διαβασει πρσεκτικοτατα ολα τα ποστ που εχουν δημοσιευτει..
ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ !!!

Αρχικό μήνυμα απο
kaytos
οσο για κατι που ειπε ενασ οτι 8α σπαστουνε οι -=m=-eex hellas ~i~ και 8α ειναι υπερ τον αλλων 2 WW ειναι γελασμενος η δεν ξερει TRAVIAN . εμεισ δεν 8α βαρεσουμε Ζ-Ρ (ΛΟΓΟ R.Α.Τ.Μ. ) αλλα δεν νομιζω να κατσουν οι -=μ=-και εεχ να χασουν ετσι αρα ολο και κατι 8α εχουν για την γουνα σας οποσ και εμεις για τα στρουμφακια.
Θα μπορούσε να γίνει και αυτό. Δεν έγινε έτσι τελικά

Αρχικό μήνυμα απο
kaytos
δεν νομιζω οτι ειναι τρεις οι πλευρες που πανε για το WW αλλα 2

.................................................. ........................
υπαρχη τροπο να κερδισουν ανετα κιολας οι (ftw zsr) αρκει να συνεργαστουνε (το παραμι8ακι 8ελω να το λιωσω , αλλα αυτο ειναι προσοπικο , αρα μπενει στην ακρη )
ZSR = ZonianaSmurfsR.A.T.M
Αν έχω κατανοήσει καλά τις θέσεις σας/σου ( έχω μπερδευτεί και λίγο)
Ζoniana= εχθρός( σάπιοι σε ψυχή, λόγο και τιμη κατά τους Ι~1)
Smurfs= εχθρός
R.A.T.M= φίλος ( κολοτούμπες κατά τους Ι~1)
Εδώ την έχασα την μπάλα! Ουδέν σχόλιο!!

Αρχικό μήνυμα απο
mazestix
ώρες ώρες διαβάζω μηνύματα που μου φαίνονται για αστείο... Για ένα ανέκδοτο του οποίου ο δημιουργός έχει απίστευτα ειρωνική φαντασία, άξια να τον κάνει σεναριογράφο του family guy ή του Futurama. Αρχικά το θεωρώ ταλέντο! ι
Same problem here
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Αρχικό μήνυμα απο
Aris
Ελα ρε γιατι σταματήσατε? εγω με τι θα γελαω καθε πρωί?
επίσης γιατι μου σβησατε το Post που παρώτρινα (έτσι γράφετε?) το κοσμο να κανει sex?? peace ωρε! make love not war

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ( ΑΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ )

Αρχικό μήνυμα απο
Mixalis_reth
.
Γιατί ο φίλος μου άμα γίνει φίλος με τον εχθρό μου είναι εχθρός μου. Αλλα αν μετα αυτός εχθρος μου αποδειχτεί εχθρός του εχθρού μου είναι δικός μου φίλος,αλλά και φίλος του εχθρού μου ( πρώην φίλου). Αρά τώρα με τον πρώην φύλο νυν εχθρό είμαστε πάλι φίλοι ???
Χρόνια πολλά και Travian
Ευτηχησμένος ο καινούργιος Χρόνος
Δεν νομίζω να τα ξαναπούμε στο μέλλον άρα κάλη τύχη σε όλους στους επόμενους servers
27/11/08
Τα zoniana
Δεν απαιτούν
Δεν Επαιτούν
Δεν Απατούν