φιλε οι καταπέλτες σου βαρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη! Δηλαδή συγγνώμη αλλά μια πέτρα μου πέρασε ξυστά! και αυτός ο Chris που έκανε τον αρχηγό στα ρόπαλά σου... τι ήταν αυτός ο τύπος? Σκότωσε 48 druids Και 19 paladins πριν γλυστρσει στην τάφρο... Η αναφορά από μόνη της δε λέει, αλλά ίσως να ανεβάζαμε το βίντεο της μάχης...
Blade υπάρχει η θεωρία του "ότι έγινε έγινε" καθώς και η ερώτηση "γιατί έγινε?". Προφανώς απάντηση δεν υπάρχει αλλά και να υπάρχει δε νομίζω να περιμένει κάποιος να την ακούσει πλέον. Εμείς δεν σας κοιτάμε πάντως με μισό μάτι! Αυτό είναι ξεκάθαρο!!!! Είμαστε ακόμα στην φάση που κοιτιόμαστε μεταξύ μας σαν ηλίθιοι και αναρωτιόμαστε αν εμείς ακολουθούμε τη λάθος στρατηγική ή κάποιος μας κάνει πλάκα. Τεσπά, κεφάλι ψηλά και προχωράμε... Για όσους μπορούν να κρατάνε φυσικά το κεφάλι ψηλά μετά από το δρόμο που επέλεξαν να προχωρήσουν!
Όσο για την παρομοίαση με την F1 πιστεύω ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σωστή!!! Το σκεφτόμουν και εγώ κάπως έτσι! η Ftw (βάζω διευκρινιστικές παρενθέσεις "Hellas" και "Immortals" γιατί παρότι οι δύο ομάδες είναι μία οικογένεια, οι αποφάσεις για το ποια στρατηγική θα ακολουθηθεί πάρθηκαν από την κάθε πλευρά πριν γίνει η ένωση) έχει 8 "αυτοκίνητα" σε 2 ομάδες, ενώ η ZSR 2 σε μία! Ομοίως, η Eastside έχει 3 σε δύο ομάδες!!! Εμείς είχαμε την πολυτέλεια να παίξουμε με δύο διαφορετικές στρατηγικές (άλλη jdev και άλλη thiou) ενώ η ZSR μόνο με μία! το ότι βέβαια χάσαμε 2 Plans μέσα από τα χέρια μας έκανε τις επιλογές μας φτωχότερες.
Το μέλλον θα δείξει ποια στρατηγική είναι η σωστή γιατί όταν σχεδιάζονταν έπρεπε να ληφθεί υπόψη και η πραγματικότητα του συγκεκριμένου σέρβερ (όχι δεν λέω "εδώ είναι Ελλάδα" με υποτιμητική έννοια όπως οι περισσότεροι παίκτες! Εδώ είναι Ελλάδα και είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερα από τον τελευταίο παγκόσμιο στον οποίο βρέθηκα!!! Απλά σε πιο amateur φάση)... Για αυτό φίλε jamesbond1 υπάρχουν και μερικές πίστες που πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε 2 και 3 pit stops αλλά και ομάδες που με δύο pit stops ήταν καλύτερες από άλλες με 1