το ίδιο έκανα και εγώ! σχολίασα!
καλη συννέχεια
το ίδιο έκανα και εγώ! σχολίασα!
καλη συννέχεια
==== Hellas member =====
606. fonias1989 Hellas-W 8227 13
====DOOM I1 member ====
566. takaros DOOM I1 8501 18
FONIAS SYDERENIOS
Δεν γίνεται δεκτό γιατί από τη στιγμή που κάποιος έκανε το λάθος και πήρε και την ευθύνη πάνω του, να βρει τρόπο να το διορθώσει, και για πες μου devilsnake, το πλανο από τον manucho ή όποιο άλλο θες πότε θα το πάρεις στις 27/12 ?
ή μήπως η επίθεσή σου έχει ήδη ξεκινήσει ???
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά.
Δεν ζητήσαμε από κανέναν στον server να κάνει ανακωχή μαζί μας.
Ήμουν εντελώς ξεκάθαρος, είπα ότι εμείς σαν Μυρμιδόνες δεν θα επιτεθούμε σε κανέναν ακόμα και αν μας επιτεθούν μέχρι και αύριο το βράδυ 26/12 και ώρα 23:59.
Δεν περιμένω από κανέναν άλλο να κάνει το ίδιο, απλά σας ενημέρωσα.
Όσο για το σχέδιο κατασκευής αφού θέλεις να μάθεις και εμείς δεν κρύβουμε τις κινήσεις μας θα σου πω ότι στις 00:01:06 η ὠρα σήμερα το βράδυ εκτός απρόοπτου το σχέδιο θα βρίσκετε στην κατοχή μου να συνεχίσω το χτίσιμο.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Επιβεβαιώνετε όλα όσα σου έστειλα στο μήνυμά μου χτες, μήνυμα το οποίο στάλθηκε και στις περισότερες συμμαχίες του server....
Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ?
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΧΗ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ TOY SERVER
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ρε παιδια, αυτο το λεει ο Devilsnake, προφανως για το λαθως που εγινε στις ημερομηνιες ανακοχης απο τους developers... γιατι τωρα μπορουμε να κανουμε επιθεση ο ενας στον αλλον, λογο αυτου του λαθους ( δεν κατηγωρω κανενα)
-μιλω ως μελος των ζονιανων-
τα 2 αυτα καλα μυρμιδονακια τα επιασε ο πονος, λυπηθηκαν τους υπολοιπους παιχτες του server και τους απαλλαξαν απο το βαρος μιας επιθεσης εναντιον τους...!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ εισαι για γελια και οι 2 ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Koιτάξτε το θέμα βρωμάει και πολύ μάλιστα...ο νοών νοήτω![]()