καλησπερα και απο εμενα..κατ'αρχας συγχαρητηρια στους νικητες...ειναι το δευτερο ποστ σε αυτο το φορουμ και δεν θα σας κουρασω.η μετακινιση μου στην ΡΑΤΜ νομιζω πως πλεον ειναι κατανοητο πωσ ηταν για συναισθηματικους λογουσ καθαρα...το γεγονος οτι η ΖΣΡ παρεμεινε συμαχος αποδεικνυει και απο μονο του οτι τιμω ολους οσους δουλεψαν για το ww,ανεξαρτητως δυναμικοτητας...πολυς λογος για το τιποτα....δεν μιλαει κανεισ για τα πισοπλατα μαχαιρωματα...τις αφορμεσ που ηθελε η FTW τις επαιρνε συνεχεια...ειτε απο μουλτις των εεχ και μ ειτε απο μουλτις δικα της...θα μιλησω προσωπικα...σας θεωρησα συμαχους,καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου...πραγμα που ,ευθαρσως το λεω,δεν το αξιζατε...ειληκρινα πρωτιμω τους "γελοιους"(ζωνιανα- σμυρφ)οπως ολοι τουσ χαρακτιριζατε...παρα "γλυωδεις"οπως προσωπικα σας χαρακτηριζω (πλεον)...η αληθεια για το πως εφτασα να εχω ενα εκ'των WW επιπεδο 96 ειναι η εξης...την ημερα που ξεκλειδωθηκαν τα θαυματα αποφασισαμε να κανουμε ολον τον σερβερ να μας μελεταει...και τελικα το καταφεραμε...ικανοποιιμενοι απο τιν μεχρι τοτε πορεια ειμασταν αρκετα...αλλα ειπαμε να παιξουμε τον ρολο μας στην κοπη της πιτας....και παλι τα καταφεραμε....γενικα μια συμαχια χωρις φορουμ χωρις αρχηγους μονο με την καλη διαθεση των παιχτων καταφερε και εστρεψε εναν ολοκληρο σερβερ, εκτος των μονων συμαχων μου των ζωνιανων και των σμουρφ,εναντιον της...δεν μπορω να μην επαιναισω τους για ενα χρονο εχθρους Μ και ΕΕΧ για την προσπαθεια τους...καποιους τους εχω συγχαρει προσωπικα..απο κει και περα οι προδωτες φανηκαν ποιοι ειναι και ποιοι θα "πουλουσαν"(αλλη λεξη εννοω,αλλα υπαρχουν και κυριες εδω)και την μανα τους για την νικη....τεσπα μακαρι ο δρομος για την ιθακη να ειναι μακρυς..ειχε πει καποιος...γιατι το ταξιδι μενει τελικα...δεν θα μακρυγορησω αλλο,ξανα τα συγχαρητηρια μου στους νικητες.τον σεβασμο μου στους αντιπαλους μου(που τελικα αποδειχτηκε να θρεφουν περισοτερη ευγενη αμιλλα μεσα τους...)Και την αγαπη μου σε ολους οσους με στηρικσαν με πιστεψαν και με βοηθησαν (ακομη και αν τους απογοητευσα)Ονομαστικα ευχαριστω Dikoumes(τι θα εκανα χωρις αυτον)blade,aris(kυριοι σιττερ)ogiostouninja-Druid(που ειναι αυτοι που ειναι),τα υπολοιπα παιδια της ΡΑΤΜ που ειναι σαν αδερφια μου πλεον μετα απο αυτα πυ ζησαμε,τα ζωνιανα (ειστε παρα πολλοι για να επεκταθω...)που απο την αρχη μασ στηριξαν,τα σμουρφς που αποδειχτηκαν συμαχοι με Σ κεφαλαιο...χαιρετω...δεν παιζω ξανα σε ελληνικο σερβερ...(ισως σε αλλη ηλικια ...οταν βγαλουμε μαυρο προθυπουργο ισως...)θα γυριζω σε com servers για οποιον θελει να με κανει εχθρο η φιλο....
Mε εκτιμιση
Ntatouras
P.S. R.A.T.M. rulezzzzzzzzzzzzzzzz