Ψaχνω παικτη για dual account στον 10X
Εχω ρωμαιουσ 3 χωρια
σημερα παw για 4ο
οποιοσ θελει ας μου στειλει ενα π.μ
με πληροφοριεσ οπωσ τροποσ παιχνιδιου,εμπειρια στο παιχνιδι
χρονο που ειναι διατεθειμενοσ να αφιερωσει..
κ.λπ
σας ευχαριστω![]()
Ψaχνω παικτη για dual account στον 10X
Εχω ρωμαιουσ 3 χωρια
σημερα παw για 4ο
οποιοσ θελει ας μου στειλει ενα π.μ
με πληροφοριεσ οπωσ τροποσ παιχνιδιου,εμπειρια στο παιχνιδι
χρονο που ειναι διατεθειμενοσ να αφιερωσει..
κ.λπ
σας ευχαριστω![]()
ψαχνω εναν εμπειρο παιχτη που ξερει να παιζει με τευτονες να με βοηθησει στους 4&5 σερβερ...οι λογαριασμοι ειναι καλοι σε υψυλη καταταξη....οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει πμ για να του δωσω περρισοοτερες πληροφοριες με σχεση με τους λογαριασμους
Ψαχνω για παικτη να θελει να παιξει dual account σε speed server , συγκεκριμενα στον επομενο , να ξερετε οτι απο τωρα θα ξερει σε ποια συμμαχια θα ειμαστε και θα πρεπει ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ να ειναι εμπειρος
Δεκτοι και 2 παικτες για triple account ακομα καλυτερα .
Μην ρωτας τι μπορει να κανει η συμμαχια για σενα , να κοιτας τι μπορεις να κανεις εσυ για την συμμαχια σου.
Γεια σας
Είμαι ένας Αμερικανός παίκτης Travian US4. Ψάχνουμε για δύο γερμανικές duals, μία για λογαριασμό της Ρώμης, και ένα άλλο για ένα λογαριασμό Γερμανός. Και οι δύο λογαριασμοί είναι πάνω λογαριασμών, και χρειαζόμαστε δύο παίκτες για να καλύψει τις νυχτερινές βάρδιες και στις δύο εν λόγω λογαριασμούς. Αυτοί οι παίκτες πρέπει να διατεθεί για το παιχνίδι.
Ζητώ συγγνώμη για την κακή μου Γερμανικά, είμαι χρησιμοποιώντας έναν μεταφραστή. Εάν γνωρίζετε κάποια αγγλικά και να χρησιμοποιούν το Skype, αυτό θα ήταν το ιδανικό, αλλά δεν είναι απαίτηση. Παρακαλώ μου μήνυμα, αν σας ενδιαφέρει.
Ντινκ
ζητείτε άτομο για dual account στον server4
φυλή: τεύτονες
πληθυσμός: 480
θέση: 1700
χώρια: 2 (το 1 15άρι)
συμμαχία: σε συμμαχία και με θέση
στρατό μεσα στο χωριό για επιθέσεις
ζητώ παίκτη/ια με: εμπειρία στο παιχνίδι
να είναι σοβαρός/η
να είναι ομαδικός/η
και ηλικία από 16-40
για τις ώρες θα το κανονίσουμε
οποίος/οποία ενδιαφέρεται να στείλει προσωπικό μύνημα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soupia gate 10 : 25-05-10 στις 21:12
εεεεεεε οοοοο εεεεεεε έτσι απλά τρέλα πουλάμε και δεν ήμαστε καλάαααα οοοοοο οοοοοο οοοοοο ΗΡΑ για σένα δεν μας έμεινε μυαλόοοοο
Ψάχνω συμπαίκτρια (και για προσωπικούς λόγους) για να κάνουμε ντουαλ λογαριασμό S4 Για τις ώρες ότι θέλει η κούκλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Agokuz : 09-06-10 στις 09:45
επειδη παιζω σε πολλους σερβερς αυτη την περιοδο θα ηθελα καποιον για dual στον speed που θα ξεκινησει... φυλη διαπραγματευσιμη
KANE TO FOROUM SAN THN E8NIKH RULERRRRRRRRRRRRRRRRR
Ψαχνω εναν εμπειρο παιχτη που ν ξερει αν παιζει τευτονες και να ειναι εμπειρος.Ο λογαριασμος ειναι μεσα στην 20αδα και εχει ηδη 20 μεταλια αλλα χρειαζομαι παιχτη να με βοηθαει πολλες ωρες μιας και εχω διαβασματα για τις παννεληνιες.Για περισσοτερες πληροφοριες καντε με add στο skype: aris8ger